PORTAL
FORUM
Forumlar
Giriş yap
Kayıt ol
Neler Yeni?
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Forumlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
FORUM
Tarım Ekipmanları ve Sulama
Ekim-Dikim Ekipmanları
Mibzer Alacağız !!! Ama Karar Veremedik.... YARDIM
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap ver
<blockquote data-quote="tokmakcı" data-source="post: 278817" data-attributes="member: 19575"><p><strong>Ynt: Mibzer Alacağız !!! Ama Karar Veremedik.... YARDIM</strong></p><p></p><p></p><p></p><p>haklısın abi msj a cevap gelmiyo bend atmıştım. </p><p></p><p></p><p></p><p>özdeken de ekiyor haşhaş onu eklemeyi unutmuşum oda güzel mibzer de.şimdi ben ne kadar sölensem evde babamın sözü geiyo en son yerde para ondan çıkıyo çünkü birde burda kurt mibzer hiç kullanan yok şakalak çokcanlar en çok güngör kullanılıyor bir iki tane de irtem var. oda alırken farkediyo </p><p></p><p></p><p></p><p>erkan abi bilgi için tşkler.. kanola tohumunu bilmiyorum ama küçük bi tohum sizin dediğinize göre ama abi şimdi burda kullanan yok kurt mibzer oda çok etkiliyo bi yörede bişey alırken başkalarıda ne kullanıyo ne alıyo diyerek yola çıılyo zaten onun için.ama mibze çok süper de bu çift dsik olayını anlamadım abi ben 32 li ve 27 li de var çift disk nie 18 li veya 20 li de yok.</p><p></p><p></p><p></p><p>ben kararı verdim değil kardşe de.yinede babam a bağlı herşey patron o ne derse onu yapacaz tabi bi yerde de benim sözüm dinleniyo... ama kurt mibzer çok güzelmiş....</p><p></p><p></p><p></p><p>tarım iş in mibzeri mi var akgün..</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="tokmakcı, post: 278817, member: 19575"] [b]Ynt: Mibzer Alacağız !!! Ama Karar Veremedik.... YARDIM[/b] haklısın abi msj a cevap gelmiyo bend atmıştım. özdeken de ekiyor haşhaş onu eklemeyi unutmuşum oda güzel mibzer de.şimdi ben ne kadar sölensem evde babamın sözü geiyo en son yerde para ondan çıkıyo çünkü birde burda kurt mibzer hiç kullanan yok şakalak çokcanlar en çok güngör kullanılıyor bir iki tane de irtem var. oda alırken farkediyo erkan abi bilgi için tşkler.. kanola tohumunu bilmiyorum ama küçük bi tohum sizin dediğinize göre ama abi şimdi burda kullanan yok kurt mibzer oda çok etkiliyo bi yörede bişey alırken başkalarıda ne kullanıyo ne alıyo diyerek yola çıılyo zaten onun için.ama mibze çok süper de bu çift dsik olayını anlamadım abi ben 32 li ve 27 li de var çift disk nie 18 li veya 20 li de yok. ben kararı verdim değil kardşe de.yinede babam a bağlı herşey patron o ne derse onu yapacaz tabi bi yerde de benim sözüm dinleniyo... ama kurt mibzer çok güzelmiş.... tarım iş in mibzeri mi var akgün.. [/QUOTE]
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
FORUM
Tarım Ekipmanları ve Sulama
Ekim-Dikim Ekipmanları
Mibzer Alacağız !!! Ama Karar Veremedik.... YARDIM
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Kabul
Daha fazla bilgi edin…
Alt