PORTAL
FORUM
Forumlar
Giriş yap
Kayıt ol
Neler Yeni?
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Forumlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
FORUM
Tarım Ürünleri
Tarla Bitkileri
Buğday
Mibzer tavsiyesi
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap ver
<blockquote data-quote="'Ahmet ARSLAN'" data-source="post: 1231529" data-attributes="member: 41420"><p>Markayı kötülemek gibi bir niyetim sadece başıma gelenleri aktarıyorum menmun kalsam 6 yıllık mübzeri satmazdım senede en fazla 10 gün çalışan ekipman tohum ayarına gelince fabrika yı aradık geldiler dişlilerde hata olduğunu söylediler dişlileri değişti düzelecek dediler daha kötü mekanik mübzerde ayar işi üsütünde yazanı atmayabilir tohumdan dolayı fakat bir kere ayar yaparsın onla bir sezon gider ama bizdeki problem öyle değil ayar yaptın bir tarlayı ektin diğerine geçtin orayıda ektin ayar yapıp ektiğin tarlada attığı tohumu atmamış ya eksik ya fazla atmış böyle bir problemi vardı dediğim gibi alıp almamak size kalmış ben sattım gitti bedava verseler kapıya koymam bu saatten sonra benimki 2011 di yeniler nasıl bilmiyorum kasa değişmiş geçen yıl fuarda gördüm fiyatıda baya artmış</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="'Ahmet ARSLAN', post: 1231529, member: 41420"] Markayı kötülemek gibi bir niyetim sadece başıma gelenleri aktarıyorum menmun kalsam 6 yıllık mübzeri satmazdım senede en fazla 10 gün çalışan ekipman tohum ayarına gelince fabrika yı aradık geldiler dişlilerde hata olduğunu söylediler dişlileri değişti düzelecek dediler daha kötü mekanik mübzerde ayar işi üsütünde yazanı atmayabilir tohumdan dolayı fakat bir kere ayar yaparsın onla bir sezon gider ama bizdeki problem öyle değil ayar yaptın bir tarlayı ektin diğerine geçtin orayıda ektin ayar yapıp ektiğin tarlada attığı tohumu atmamış ya eksik ya fazla atmış böyle bir problemi vardı dediğim gibi alıp almamak size kalmış ben sattım gitti bedava verseler kapıya koymam bu saatten sonra benimki 2011 di yeniler nasıl bilmiyorum kasa değişmiş geçen yıl fuarda gördüm fiyatıda baya artmış [/QUOTE]
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
FORUM
Tarım Ürünleri
Tarla Bitkileri
Buğday
Mibzer tavsiyesi
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Kabul
Daha fazla bilgi edin…
Alt