PORTAL
FORUM
Forumlar
Giriş yap
Kayıt ol
Neler Yeni?
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Forumlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
FORUM
Tarım Ekipmanları ve Sulama
Ekim-Dikim Ekipmanları
mibzer
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap ver
<blockquote data-quote="umut71" data-source="post: 426006" data-attributes="member: 25346"><p><strong>Ynt: mibzer</strong></p><p></p><p> teşekkürler kardeş verdiğin bilgiler için ...senle bu piston işini nasip olursa önümüzdeki sezon ekimden 2 ay evvel falan halldelim numara bırakmışsın şimdi gördüm.. ben başka arkadaşlarlada görüşürüm piston taktırmak isteyen mutlaka olacaktır atyrıca mibzere bakıp tamirat isteyen başka yerleride varsa bi bakarsın bizim burda çoğu ekimi yaptı şimdi size pek iş çıkmaz ama önümüzdeki sezon ekimden 1- 2 ay evvel iletişime geçersek sana buradan baya iş çıkar ben sana yardımcı olurum görüşmek üzere sağlıcakla kalll...</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="umut71, post: 426006, member: 25346"] [b]Ynt: mibzer[/b] teşekkürler kardeş verdiğin bilgiler için ...senle bu piston işini nasip olursa önümüzdeki sezon ekimden 2 ay evvel falan halldelim numara bırakmışsın şimdi gördüm.. ben başka arkadaşlarlada görüşürüm piston taktırmak isteyen mutlaka olacaktır atyrıca mibzere bakıp tamirat isteyen başka yerleride varsa bi bakarsın bizim burda çoğu ekimi yaptı şimdi size pek iş çıkmaz ama önümüzdeki sezon ekimden 1- 2 ay evvel iletişime geçersek sana buradan baya iş çıkar ben sana yardımcı olurum görüşmek üzere sağlıcakla kalll... [/QUOTE]
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
FORUM
Tarım Ekipmanları ve Sulama
Ekim-Dikim Ekipmanları
mibzer
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Kabul
Daha fazla bilgi edin…
Alt