PORTAL
FORUM
Forumlar
Giriş yap
Kayıt ol
Neler Yeni?
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Forumlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
FORUM
Tarım Ürünleri
Tarla Bitkileri
Buğday
Midas Buğday Çeşidi
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap ver
<blockquote data-quote="umut71" data-source="post: 969092" data-attributes="member: 25346"><p><strong>Ynt: Midas Buğday Çeşidi</strong></p><p></p><p>forumda birçok üye var bir fikir belirtir konu açar resim paylaşır ama sonuçta ne olup bittiğini yazmaz ... bizlerde merakla bekleriz ama konuya konu açan artık bişeyeyler yazmaz </p><p> tam tersini yapıp sürekli açtığı konuyu güncelleyen arkadaslarda var onlardan allah razı olsun </p><p> işte ben açtığım konuyu şimdilik noktalıyorum 2gündür tarladayım hasat yapıldı bitti sonuçlar:::</p><p> midas 375 ve 400 kg verim </p><p> suba 330 ve 350 kg dekar verim verdi son biçtiğim tarlada(8 dekar taban bir arazi) suba 400 kg yi geçti beni şaşırrtı tane kalitesi olarak suba kaliteli güzel midas biraz alacalı gibi satışta analiz yapılıp satılırsa analiz değerlerini avrıca paylaşırım foto çekebilirsem her iki buğdaydan da tane resmi yüklerimm</p><p> not : suba 2, ekim midas sertifikalı ilk ekimdi...</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="umut71, post: 969092, member: 25346"] [b]Ynt: Midas Buğday Çeşidi[/b] forumda birçok üye var bir fikir belirtir konu açar resim paylaşır ama sonuçta ne olup bittiğini yazmaz ... bizlerde merakla bekleriz ama konuya konu açan artık bişeyeyler yazmaz tam tersini yapıp sürekli açtığı konuyu güncelleyen arkadaslarda var onlardan allah razı olsun işte ben açtığım konuyu şimdilik noktalıyorum 2gündür tarladayım hasat yapıldı bitti sonuçlar::: midas 375 ve 400 kg verim suba 330 ve 350 kg dekar verim verdi son biçtiğim tarlada(8 dekar taban bir arazi) suba 400 kg yi geçti beni şaşırrtı tane kalitesi olarak suba kaliteli güzel midas biraz alacalı gibi satışta analiz yapılıp satılırsa analiz değerlerini avrıca paylaşırım foto çekebilirsem her iki buğdaydan da tane resmi yüklerimm not : suba 2, ekim midas sertifikalı ilk ekimdi... [/QUOTE]
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
FORUM
Tarım Ürünleri
Tarla Bitkileri
Buğday
Midas Buğday Çeşidi
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Kabul
Daha fazla bilgi edin…
Alt