PORTAL
FORUM
Forumlar
Giriş yap
Kayıt ol
Neler Yeni?
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Forumlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
FORUM
Hayvancılık
Büyükbaş Hayvancılık
Süt Hayvanclığı
Milletvekilinden İlginç Protesto
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap ver
<blockquote data-quote="hacimmet" data-source="post: 685181" data-attributes="member: 17222"><p><strong>Ynt: Milletvekilinden İlginç Protesto</strong></p><p></p><p></p><p> Hocam konuları anlayarak okuyalım lütfen arkadaşımız imalı konuşmuş açıklamak bana düşmez ama bölümün sorumlusu olarak yazıyorum,yorumunu tekrar okuyun ve anlamadan olumsuz ters yorumlar yapmayın.</p><p></p><p> Aslında et ve balık kurumu et işine aracı sokmadan bu işi yapıyor devletimiz istese yani et ve balık kurumu kapasitesini artırıp büyük oranlarda kesim yapsa piyasadan yüksek fiyata kesim yapsalar yada belirli bir taban fiyattan kesim yapsalar üretici içinde tüketici içinde güzel sonuçlar doğurur,Normal kesim işinde araya birçok aracı giriyor hem tüketici açısından fiyat yükseliyor hemde bu aracılar piyasayı istedikleri gibi oynuyorlar bizim burada aynen böyle Aksaray merkezde belli namlı karkas kesen aracılar var piyasayı onlar belirliyor,et ve balık kurumu işini iyi yapsa bu racıları ortadan kaldırır ve bu aradaki kazanç biz üreticilere ve tüketicilere olumlu yansır diye düşünüyorum.</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="hacimmet, post: 685181, member: 17222"] [b]Ynt: Milletvekilinden İlginç Protesto[/b] Hocam konuları anlayarak okuyalım lütfen arkadaşımız imalı konuşmuş açıklamak bana düşmez ama bölümün sorumlusu olarak yazıyorum,yorumunu tekrar okuyun ve anlamadan olumsuz ters yorumlar yapmayın. Aslında et ve balık kurumu et işine aracı sokmadan bu işi yapıyor devletimiz istese yani et ve balık kurumu kapasitesini artırıp büyük oranlarda kesim yapsa piyasadan yüksek fiyata kesim yapsalar yada belirli bir taban fiyattan kesim yapsalar üretici içinde tüketici içinde güzel sonuçlar doğurur,Normal kesim işinde araya birçok aracı giriyor hem tüketici açısından fiyat yükseliyor hemde bu aracılar piyasayı istedikleri gibi oynuyorlar bizim burada aynen böyle Aksaray merkezde belli namlı karkas kesen aracılar var piyasayı onlar belirliyor,et ve balık kurumu işini iyi yapsa bu racıları ortadan kaldırır ve bu aradaki kazanç biz üreticilere ve tüketicilere olumlu yansır diye düşünüyorum. [/QUOTE]
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
FORUM
Hayvancılık
Büyükbaş Hayvancılık
Süt Hayvanclığı
Milletvekilinden İlginç Protesto
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Kabul
Daha fazla bilgi edin…
Alt