PORTAL
FORUM
Forumlar
Giriş yap
Kayıt ol
Neler Yeni?
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Forumlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
FORUM
Tarım Ekipmanları ve Sulama
Toprak İşleme Ekipmanları
Mini Bahce Tipi Traktorler icin Kultivator
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap ver
<blockquote data-quote="ilhan35" data-source="post: 572380" data-attributes="member: 43669"><p><strong>Ynt: Mini Bahce Tipi Traktorler icin Kultivator</strong></p><p></p><p></p><p></p><p></p><p>Arkadaşlar ben İzmir ' de AYSAN adında bu ürünün fabrikasında yıllarca çalıştım. Bu kültivatörleri ürettim ve Türkiyenin bir çok ilinde benim çizdiğim ve ürettiğim AYSANLAR vardır. Şimdi kendim üretiyor ve satıyorum. Bu konuda iddalıyım diyebilirim gerek kalite ve gerekse fiyat olarak. Bunun yanında ÇİZEL TİLLER DİPPATLATAN üretiyor ve satıyorum. Mesela şunu söyleyebilirim. Taşlı arazilerde ayakların kırılmaması için taş toplama tipleri vardır bu aletin. Yeni bir alet almaya gerek yok. Taş toplama ayaklarını alıp alete takabilirsiniz daha sonra taşları temizledikten sonra ayakları değiştirebilirsiniz. Ayak kırılma olayı ortadan kalkar. Normalde 1 saatte bu sök tak işlemi yapılabilinir. Yanlış anlamayın sizinde en fazla yarım gününüzü alabilir bu işlem. Bana bu konularda sormak istediğiniz herhangi birşey olursa telefon açabilirsiniz. Yedek parça ve aletlerde yardımcı olmaya çalışırım. (Teknik ve fiyat olarak, yada herhangi bir firmanın analizini yapabiliriz.) Dediğiniz gibi bu aletin orjinal adı Cültivatör olarak geçer. Bu aleti Türkiyeye ilk getiren ve yapan firma AYSAN dır ve adı böyle kalmıştır. Bende yıllarca AYSAN da çalıştım. Şu anda dediğim gibi kendi işimi yapmaktayım. Tel: 0506 602 48 28</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="ilhan35, post: 572380, member: 43669"] [b]Ynt: Mini Bahce Tipi Traktorler icin Kultivator[/b] Arkadaşlar ben İzmir ' de AYSAN adında bu ürünün fabrikasında yıllarca çalıştım. Bu kültivatörleri ürettim ve Türkiyenin bir çok ilinde benim çizdiğim ve ürettiğim AYSANLAR vardır. Şimdi kendim üretiyor ve satıyorum. Bu konuda iddalıyım diyebilirim gerek kalite ve gerekse fiyat olarak. Bunun yanında ÇİZEL TİLLER DİPPATLATAN üretiyor ve satıyorum. Mesela şunu söyleyebilirim. Taşlı arazilerde ayakların kırılmaması için taş toplama tipleri vardır bu aletin. Yeni bir alet almaya gerek yok. Taş toplama ayaklarını alıp alete takabilirsiniz daha sonra taşları temizledikten sonra ayakları değiştirebilirsiniz. Ayak kırılma olayı ortadan kalkar. Normalde 1 saatte bu sök tak işlemi yapılabilinir. Yanlış anlamayın sizinde en fazla yarım gününüzü alabilir bu işlem. Bana bu konularda sormak istediğiniz herhangi birşey olursa telefon açabilirsiniz. Yedek parça ve aletlerde yardımcı olmaya çalışırım. (Teknik ve fiyat olarak, yada herhangi bir firmanın analizini yapabiliriz.) Dediğiniz gibi bu aletin orjinal adı Cültivatör olarak geçer. Bu aleti Türkiyeye ilk getiren ve yapan firma AYSAN dır ve adı böyle kalmıştır. Bende yıllarca AYSAN da çalıştım. Şu anda dediğim gibi kendi işimi yapmaktayım. Tel: 0506 602 48 28 [/QUOTE]
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
FORUM
Tarım Ekipmanları ve Sulama
Toprak İşleme Ekipmanları
Mini Bahce Tipi Traktorler icin Kultivator
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Kabul
Daha fazla bilgi edin…
Alt