PORTAL
FORUM
Forumlar
Giriş yap
Kayıt ol
Neler Yeni?
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Forumlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
FORUM
Çiftçilik Genel
Çiftçi Muhabbetleri
Miras, sıkıntılı bir konu.
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap ver
<blockquote data-quote="malkaralı_yusuf" data-source="post: 518353" data-attributes="member: 26540"><p><strong>Ynt: Miras, sıkıntılı bir konu.</strong></p><p></p><p>Çok yorum yapılmış, işlerimin çokluğundan internete giremiyorum. Konuyu şahsıma özel değil, tabiki genel bir mesele olarak gördüğümden açtım, bu arada özelimi de genel hatlarıyla paylaşmaya çalıştım. Herkese teşekkürler, konumun özü şu, ben okuduğum halde büyük düşündüğüm için köyde kalmaya karar vermiştim, beraber çalışıyorduk. 1997 senesinin sonunda askerlik dönüşü köye gelince 16 ay geçmiş ahır boşalmış, eski hava kalmamış yeniden toparlamak lazım ama rahmetli babam emekli olup köye dönme kararı almış o sıra. Bana abim sen dışarıda çalış daha iyi olur ben burada kalayım dedi. Ben de peki dedim çıkış o çıkışmış, daha da köye dönemedim. O köyde kaldığı için benden 2 kat daha fazla tarla almasına razıyım zaten onun üzerine tarlalar, ama bu durumda benden 4,5 kat fazla alıyor, ben de buna razı değilim, sebep 2 çocuğum var, onları düşünüyorum. Beni üzen her geçen gün aramız kötüye gidiyordu, şimdi iyice koptu. Tarlalar babamın üzerine olsaydı ben yine ona fazla verirdim. Şimdi tahminim ona akıl verenler bizim kavgalı olmamızı istiyorlar ki anlaşma olmadan kanuni olarak ne düşüyorsa onu alalım. O da üzerine olan yerleri bizimle paylaşmasın böylece. Karışık bir iş. Ama hakkım var, askere giderken 82büyükbaş hayvan bıraktım, ortak kasa dediler, ben askerdeykende tarla aldılar abimin üzerine. Çünkü baba Almanya ' da.</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="malkaralı_yusuf, post: 518353, member: 26540"] [b]Ynt: Miras, sıkıntılı bir konu.[/b] Çok yorum yapılmış, işlerimin çokluğundan internete giremiyorum. Konuyu şahsıma özel değil, tabiki genel bir mesele olarak gördüğümden açtım, bu arada özelimi de genel hatlarıyla paylaşmaya çalıştım. Herkese teşekkürler, konumun özü şu, ben okuduğum halde büyük düşündüğüm için köyde kalmaya karar vermiştim, beraber çalışıyorduk. 1997 senesinin sonunda askerlik dönüşü köye gelince 16 ay geçmiş ahır boşalmış, eski hava kalmamış yeniden toparlamak lazım ama rahmetli babam emekli olup köye dönme kararı almış o sıra. Bana abim sen dışarıda çalış daha iyi olur ben burada kalayım dedi. Ben de peki dedim çıkış o çıkışmış, daha da köye dönemedim. O köyde kaldığı için benden 2 kat daha fazla tarla almasına razıyım zaten onun üzerine tarlalar, ama bu durumda benden 4,5 kat fazla alıyor, ben de buna razı değilim, sebep 2 çocuğum var, onları düşünüyorum. Beni üzen her geçen gün aramız kötüye gidiyordu, şimdi iyice koptu. Tarlalar babamın üzerine olsaydı ben yine ona fazla verirdim. Şimdi tahminim ona akıl verenler bizim kavgalı olmamızı istiyorlar ki anlaşma olmadan kanuni olarak ne düşüyorsa onu alalım. O da üzerine olan yerleri bizimle paylaşmasın böylece. Karışık bir iş. Ama hakkım var, askere giderken 82büyükbaş hayvan bıraktım, ortak kasa dediler, ben askerdeykende tarla aldılar abimin üzerine. Çünkü baba Almanya ' da. [/QUOTE]
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
FORUM
Çiftçilik Genel
Çiftçi Muhabbetleri
Miras, sıkıntılı bir konu.
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Kabul
Daha fazla bilgi edin…
Alt