PORTAL
FORUM
Forumlar
Giriş yap
Kayıt ol
Neler Yeni?
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Forumlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
FORUM
Çiftçilik Dışı Konular
Muhabbet - Geyik
Miras Yerleri, Veraset İlanı ve Mahkeme Hakkında Bir Kaç Soru
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap ver
<blockquote data-quote="YAVUZ_13" data-source="post: 740490" data-attributes="member: 33118"><p><strong>Ynt: Miras Yerleri, Veraset İlanı ve Mahkeme Hakkında Bir Kaç Soru</strong></p><p></p><p></p><p></p><p>dediginiz şekilde yapılabilir ama haydi il tarım müdürlügündekilerle bişekilde anlaştık diyelim ya akrabaları hiç hesaba kattınızmı </p><p>mübareklerle zaten anlaşabilsek bu sorunlar olmayacak birde işin kötü tarafı şuanda şahsım adıan konuşayım kaç dekar olursa olsun hiç bir tarlam tek tapulu degil malesef</p><p>benim tarlalarımda başkası haksahibi bende başkalarının tarlasında hak sahibiyim</p><p>tabi bunlar hep akrabalarımız yani dedelerimizden buyana gelen mirasçılar</p><p>rıza taksim le falan haleltmişler hep </p><p>ama intikallli tarla yok gibi bişey bir kişi bir tarihte sorun çıkarmasada bu kişinin mirasçılarının ilerki bir tarihte sorun çıkarma olasılıgı çok yüksek</p><p>misal burdan bir örnek vereyim biizm büyük dedenin bi mevkide 2 parsel arazi var 319 ve 320 parsel olarak geçiyor</p><p>bu 2 parsel in toplam büyüklügü yanlış degilsem 250-300 dekar falan yani ortalama 150 dekar diyelim</p><p>peki kaç mirasçısı var bir tahmin edin 600 kişi üzerinde kendimi saymıyorum babam sag babam sag olmasa ben ve kardeşlerimde o listeye girecegiz bir kuşak ilerde 1500 kişi olur rahat</p><p>yani böyle sıkıntılı arazi çok fazla bizde herkes birbirinin kuyusunu kazmaay ugraşıyor basit bir imza almak için 1 hafta adamın evine gidip geldigimi bilirim</p><p>bu ve buna benzer arazilerin bölünmesi ve intikal işlemleri için ugraşalım diyoruz kimse para vermek istemiyor ugraşmak bir yana 1 imza attırmak için yalvarıyoruz nerdeyse</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="YAVUZ_13, post: 740490, member: 33118"] [b]Ynt: Miras Yerleri, Veraset İlanı ve Mahkeme Hakkında Bir Kaç Soru[/b] dediginiz şekilde yapılabilir ama haydi il tarım müdürlügündekilerle bişekilde anlaştık diyelim ya akrabaları hiç hesaba kattınızmı mübareklerle zaten anlaşabilsek bu sorunlar olmayacak birde işin kötü tarafı şuanda şahsım adıan konuşayım kaç dekar olursa olsun hiç bir tarlam tek tapulu degil malesef benim tarlalarımda başkası haksahibi bende başkalarının tarlasında hak sahibiyim tabi bunlar hep akrabalarımız yani dedelerimizden buyana gelen mirasçılar rıza taksim le falan haleltmişler hep ama intikallli tarla yok gibi bişey bir kişi bir tarihte sorun çıkarmasada bu kişinin mirasçılarının ilerki bir tarihte sorun çıkarma olasılıgı çok yüksek misal burdan bir örnek vereyim biizm büyük dedenin bi mevkide 2 parsel arazi var 319 ve 320 parsel olarak geçiyor bu 2 parsel in toplam büyüklügü yanlış degilsem 250-300 dekar falan yani ortalama 150 dekar diyelim peki kaç mirasçısı var bir tahmin edin 600 kişi üzerinde kendimi saymıyorum babam sag babam sag olmasa ben ve kardeşlerimde o listeye girecegiz bir kuşak ilerde 1500 kişi olur rahat yani böyle sıkıntılı arazi çok fazla bizde herkes birbirinin kuyusunu kazmaay ugraşıyor basit bir imza almak için 1 hafta adamın evine gidip geldigimi bilirim bu ve buna benzer arazilerin bölünmesi ve intikal işlemleri için ugraşalım diyoruz kimse para vermek istemiyor ugraşmak bir yana 1 imza attırmak için yalvarıyoruz nerdeyse [/QUOTE]
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
FORUM
Çiftçilik Dışı Konular
Muhabbet - Geyik
Miras Yerleri, Veraset İlanı ve Mahkeme Hakkında Bir Kaç Soru
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Kabul
Daha fazla bilgi edin…
Alt