PORTAL
FORUM
Forumlar
Giriş yap
Kayıt ol
Neler Yeni?
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Forumlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
FORUM
Tarım Ürünleri
Tarla Bitkileri
Mısır
Mısır alım fiyatı 680 lira açıklandı
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap ver
<blockquote data-quote="YAVUZ_13" data-source="post: 868936" data-attributes="member: 33118"><p><strong>Ynt: Mısır alım fiyatı 680 lira açıklandı</strong></p><p></p><p>TMO SEVERLER GÜZEL BİR OYUN HAVASI AÇIP KURTLARINI DÖKEBİLİR</p><p>bu tmo nezaman çiftçinin dostu olduki şimdi olsun</p><p>illaki mundar edecekler çiftçinin ürününü</p><p>daha çarşamba günü esnaf 67 kuruşa alıyordu bugün telefonda sordum 4-5 kuruş düşürmüşler fiyatı </p><p>adamalr haklı tmo 68 kuruş açıklarsa esnaf 50 kuruşa alım yapsa bile hak ediyoruz biz bunu</p><p>yazıklar olsun </p><p></p><p>bide azönce bir yazı okudum </p><p>toz pembe br yazıydı aşagıya kopyalıyorum </p><p>belki yazıyı okuyunca </p><p>biraz hayal kurabiliriz</p><p></p><p>Müdahale alım fiyatı ton başına 680 lira</p><p>TMO müdahale alım fiyatı belirlenirken, üretim miktarı, maliyet, iç ve dış piyasa fiyatları, enflasyon, refah payı, üretimin sürdürülebilirliği ve kamuoyu beklentilerinin dikkate alındığına işaret edilen açıklamada, şu bilgilere yer verildi:'2013 yılında, 640 TL/Ton olarak açıklanmış olan mısır müdahale alım fiyatı, 2014 yılında ton başına 680 TL olarak belirlenmiştir. Bu fiyata ilave olarak geçtiğimiz yıllarda olduğu gibi 40 TL/Tonluk primin yanında gübre, mazot ve toprak analizi gibi destek ödemelerine 2014 yılında da devam edilecektir. 680 TL/Ton olarak belirlenen müdahale alım fiyatı, Gıda Tarım ve Hayvancılık Bakanlığınca verilen 55 TL/Ton prim ve diğer desteklerle birlikte 735 TL/Tona yükselmektedir.'</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="YAVUZ_13, post: 868936, member: 33118"] [b]Ynt: Mısır alım fiyatı 680 lira açıklandı[/b] TMO SEVERLER GÜZEL BİR OYUN HAVASI AÇIP KURTLARINI DÖKEBİLİR bu tmo nezaman çiftçinin dostu olduki şimdi olsun illaki mundar edecekler çiftçinin ürününü daha çarşamba günü esnaf 67 kuruşa alıyordu bugün telefonda sordum 4-5 kuruş düşürmüşler fiyatı adamalr haklı tmo 68 kuruş açıklarsa esnaf 50 kuruşa alım yapsa bile hak ediyoruz biz bunu yazıklar olsun bide azönce bir yazı okudum toz pembe br yazıydı aşagıya kopyalıyorum belki yazıyı okuyunca biraz hayal kurabiliriz Müdahale alım fiyatı ton başına 680 lira TMO müdahale alım fiyatı belirlenirken, üretim miktarı, maliyet, iç ve dış piyasa fiyatları, enflasyon, refah payı, üretimin sürdürülebilirliği ve kamuoyu beklentilerinin dikkate alındığına işaret edilen açıklamada, şu bilgilere yer verildi:'2013 yılında, 640 TL/Ton olarak açıklanmış olan mısır müdahale alım fiyatı, 2014 yılında ton başına 680 TL olarak belirlenmiştir. Bu fiyata ilave olarak geçtiğimiz yıllarda olduğu gibi 40 TL/Tonluk primin yanında gübre, mazot ve toprak analizi gibi destek ödemelerine 2014 yılında da devam edilecektir. 680 TL/Ton olarak belirlenen müdahale alım fiyatı, Gıda Tarım ve Hayvancılık Bakanlığınca verilen 55 TL/Ton prim ve diğer desteklerle birlikte 735 TL/Tona yükselmektedir.' [/QUOTE]
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
FORUM
Tarım Ürünleri
Tarla Bitkileri
Mısır
Mısır alım fiyatı 680 lira açıklandı
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Kabul
Daha fazla bilgi edin…
Alt