PORTAL
FORUM
Forumlar
Giriş yap
Kayıt ol
Neler Yeni?
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Forumlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
FORUM
Çiftçilik Genel
Tarım ve Hayvancılık Haberleri
Mısır çiftçinin yüzünü güldürdü
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap ver
<blockquote data-quote="YAVUZ_13" data-source="post: 603870" data-attributes="member: 33118"><p><strong>Ynt: Mısır çiftçinin yüzünü güldürdü</strong></p><p></p><p>konuyu açan ibrahim kardeşim msjım sana degil yanlış anlama ama bu haber direk yalan haber</p><p>hükümetin adamı çıkmış konuşmuş üfürmüş acaba kaç kişiyi kandırırım demiş resmen</p><p></p><p>mazot kaçlira gübre kaçlira tohum kaç lira devlet destegi hangi ürüne nekadar ve tarım bakanının televizyona çıkıp filanca ürüne şukadar kkuruş destek veriyrouz dedigi destek il tarım müdürlüklerindeki listelerde kaç kuruş nekadar bu adamlara hala inanıyorlar ya işte bende buna inanamıyorum</p><p></p><p>kusura bakmasınlar ancak 2 kişiden 1 ini kandırırlar o 1ide ben olmam</p><p>daha geçen hafta 56kuruştan 25ton mısır sattım ben uzayda yaşamıyorum </p><p></p><p>o röportaj yaptıkları adam tepeden inmedir az araştırılırsa görülür siyasi olarak o göreve getirildigi</p><p></p><p>kaldıki nerdeyse bütün masrafları aynı olmak üzere normal mısırdan 1000kg alıyorsan patlak mısırdan 300-350kg alırsın 1100-1300 liraya satsan tonunu(biizim burda böyle tarla komşum ekti ve pişman oldu)</p><p></p><p>2-3 kere sulayıp 1defa da çapa yapsan yeter demiş o adam çiftçiligin ç sini biliyorsa ben yüksek bir bina bulup kendimi aşagı atarım</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="YAVUZ_13, post: 603870, member: 33118"] [b]Ynt: Mısır çiftçinin yüzünü güldürdü[/b] konuyu açan ibrahim kardeşim msjım sana degil yanlış anlama ama bu haber direk yalan haber hükümetin adamı çıkmış konuşmuş üfürmüş acaba kaç kişiyi kandırırım demiş resmen mazot kaçlira gübre kaçlira tohum kaç lira devlet destegi hangi ürüne nekadar ve tarım bakanının televizyona çıkıp filanca ürüne şukadar kkuruş destek veriyrouz dedigi destek il tarım müdürlüklerindeki listelerde kaç kuruş nekadar bu adamlara hala inanıyorlar ya işte bende buna inanamıyorum kusura bakmasınlar ancak 2 kişiden 1 ini kandırırlar o 1ide ben olmam daha geçen hafta 56kuruştan 25ton mısır sattım ben uzayda yaşamıyorum o röportaj yaptıkları adam tepeden inmedir az araştırılırsa görülür siyasi olarak o göreve getirildigi kaldıki nerdeyse bütün masrafları aynı olmak üzere normal mısırdan 1000kg alıyorsan patlak mısırdan 300-350kg alırsın 1100-1300 liraya satsan tonunu(biizim burda böyle tarla komşum ekti ve pişman oldu) 2-3 kere sulayıp 1defa da çapa yapsan yeter demiş o adam çiftçiligin ç sini biliyorsa ben yüksek bir bina bulup kendimi aşagı atarım [/QUOTE]
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
FORUM
Çiftçilik Genel
Tarım ve Hayvancılık Haberleri
Mısır çiftçinin yüzünü güldürdü
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Kabul
Daha fazla bilgi edin…
Alt