PORTAL
FORUM
Forumlar
Giriş yap
Kayıt ol
Neler Yeni?
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Forumlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
FORUM
Çiftçilik Genel
Tarım ve Hayvancılık Haberleri
Mısır fiyatları çiftçileri mutlu etti
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap ver
<blockquote data-quote="Göktürk." data-source="post: 1373565" data-attributes="member: 25349"><p>Barajımız dipte,sadece balıkların yaşayabileceği kadar suyu var.Ovanın diğer tarafı ırmak içine pompa kurarak suyu 4-5 mt yükseğe çıkartmak için saatte 10 litre mazot harcayarak kanalizasyon ve ahır sularını çekiyor onlarda cılız.Bunun için 300-400-500 bin liralık traktörler kullanılıyor.En ufak kuyruk mili problemleri 8-10 bin liradan başlar.Bunlar ne için,ekilmiş buğday yeşersin diye.Ya sonrası? Ben yağış olmadığı için ,bu şekilde sulamanın masrafına değmeyeceğini düşünerek daha ekim yapmadım.Buğdayın durumu böyleyken bu şartlarda mısır ekimi zaten hayal.</p><p>Her kuraklık dönemi bir öncekinden daha ağır geçiyor.Konya ovasına gelince: Akarsuyun olmadığı yerde , yeraltında binlerce yılda birikmiş suyu çekerek daha ne kadar sulu tarıma devam edebilir?Trakyadaki yeraltı suyunu da endüstri kurutuyor.Kısacası şartlar böyle devam ederse gidebildiğimiz yere kadar gideceğiz.</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="Göktürk., post: 1373565, member: 25349"] Barajımız dipte,sadece balıkların yaşayabileceği kadar suyu var.Ovanın diğer tarafı ırmak içine pompa kurarak suyu 4-5 mt yükseğe çıkartmak için saatte 10 litre mazot harcayarak kanalizasyon ve ahır sularını çekiyor onlarda cılız.Bunun için 300-400-500 bin liralık traktörler kullanılıyor.En ufak kuyruk mili problemleri 8-10 bin liradan başlar.Bunlar ne için,ekilmiş buğday yeşersin diye.Ya sonrası? Ben yağış olmadığı için ,bu şekilde sulamanın masrafına değmeyeceğini düşünerek daha ekim yapmadım.Buğdayın durumu böyleyken bu şartlarda mısır ekimi zaten hayal. Her kuraklık dönemi bir öncekinden daha ağır geçiyor.Konya ovasına gelince: Akarsuyun olmadığı yerde , yeraltında binlerce yılda birikmiş suyu çekerek daha ne kadar sulu tarıma devam edebilir?Trakyadaki yeraltı suyunu da endüstri kurutuyor.Kısacası şartlar böyle devam ederse gidebildiğimiz yere kadar gideceğiz. [/QUOTE]
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
FORUM
Çiftçilik Genel
Tarım ve Hayvancılık Haberleri
Mısır fiyatları çiftçileri mutlu etti
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Kabul
Daha fazla bilgi edin…
Alt