PORTAL
FORUM
Forumlar
Giriş yap
Kayıt ol
Neler Yeni?
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Forumlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
FORUM
Tarım Ürünleri
Tarla Bitkileri
Mısır
Mısır hasadımızı tamamladık
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap ver
<blockquote data-quote="hydrbezirci" data-source="post: 1300790" data-attributes="member: 76418"><p>Teşekkür ederim damla sulama işin içine girince durum farklı oluyor. Damlama sisteminin kurulum maliyeti dekara 340 tl+85tl 5lik ana boru filtre kullanacağınız filtre çeşiti ve markası belirleyici olduğu için net olarak belirtemiyorum. Damlama hortum markası mf pipe 22lik 1.6lt debili 0.40krş, 3lük mandallı 5.60 boru mf pipe adet 60 TL , 5lik kelepçeli ana boru mf pipe adet 140tl. </p><p>Damlama hortumu olarak netafim ve eurodrip bayağı iyi ben mf pipe den memnun kaldım. Filtre STF kullanıyorum çok memnunum tavsiye ederim fakat fiyatları yüksek kalınca filtsan marka 6inç 4 double hidrosiklon + 300 lt gübre tankı filtre aldım 9500 tl ye. Aynı filtre yanlış hatırlamıyorsam stf de 12500 tl gibi.</p><p>Tohumun paketini 450 tl ye aldım Pioneer 0937 5 dekar yer ekiyor. Gübreyi tonu 2350 tl ye aldım dekara 40 kğ kullandım. Aynı gübreyi 1ay önce hububat için 2200 tl ye aldım.</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="hydrbezirci, post: 1300790, member: 76418"] Teşekkür ederim damla sulama işin içine girince durum farklı oluyor. Damlama sisteminin kurulum maliyeti dekara 340 tl+85tl 5lik ana boru filtre kullanacağınız filtre çeşiti ve markası belirleyici olduğu için net olarak belirtemiyorum. Damlama hortum markası mf pipe 22lik 1.6lt debili 0.40krş, 3lük mandallı 5.60 boru mf pipe adet 60 TL , 5lik kelepçeli ana boru mf pipe adet 140tl. Damlama hortumu olarak netafim ve eurodrip bayağı iyi ben mf pipe den memnun kaldım. Filtre STF kullanıyorum çok memnunum tavsiye ederim fakat fiyatları yüksek kalınca filtsan marka 6inç 4 double hidrosiklon + 300 lt gübre tankı filtre aldım 9500 tl ye. Aynı filtre yanlış hatırlamıyorsam stf de 12500 tl gibi. Tohumun paketini 450 tl ye aldım Pioneer 0937 5 dekar yer ekiyor. Gübreyi tonu 2350 tl ye aldım dekara 40 kğ kullandım. Aynı gübreyi 1ay önce hububat için 2200 tl ye aldım. [/QUOTE]
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
FORUM
Tarım Ürünleri
Tarla Bitkileri
Mısır
Mısır hasadımızı tamamladık
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Kabul
Daha fazla bilgi edin…
Alt