PORTAL
FORUM
Forumlar
Giriş yap
Kayıt ol
Neler Yeni?
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Forumlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
FORUM
Traktörler
New Holland
Fotoğraflar (Çekimler)
MISIR HASADINDAN FOTOĞRAFLAR
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap ver
<blockquote data-quote="YAVUZ_13" data-source="post: 749335" data-attributes="member: 33118"><p><strong>Ynt: MISIR HASADINDAN FOTOĞRAFLAR</strong></p><p></p><p></p><p></p><p>abi 14veya 16 yazan kısım boy degil en kısmı 30 yazan jant boy kısmı o beimkindede 30 yazıyor aynı yani yani misal seninkinde traktör boyu alçak görünüyorsa buda aynı durumda </p><p>fakat dedigim gibi birincisi benim teredddütüm sıra arası işlerde sıraya girdiginde sıgmazsa16 numara pişman eder ikinciside senin dediign gibi motoru yorup zorlayıp yakıtı arttırırmı 16 numara yoksa traktöre çok yakışmış çamurlugu doldurmuş ama mesele malum yakışması degil iş görmesi</p><p>bi aaklımda şöyşe diyor</p><p>ben bunu bu şekil alsam biraz kullanıp lastigi bugday hasadından önce jantla çıkarıp çift çeker 65ime taksam ondaki 13-36 ince lastik geniş yüksek jantıda buna taksam acaba çiftçeker traktörü yorarmı yormazsa süper olur yorarsa arkayı dagıtma riski yükselir malum arkayı dagıtan traktörler aşırı zorlama sonucu ve beygir gücüne göre büyük lastik takılmasından kaynaklı sıkıntılar sonucu oluyor</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="YAVUZ_13, post: 749335, member: 33118"] [b]Ynt: MISIR HASADINDAN FOTOĞRAFLAR[/b] abi 14veya 16 yazan kısım boy degil en kısmı 30 yazan jant boy kısmı o beimkindede 30 yazıyor aynı yani yani misal seninkinde traktör boyu alçak görünüyorsa buda aynı durumda fakat dedigim gibi birincisi benim teredddütüm sıra arası işlerde sıraya girdiginde sıgmazsa16 numara pişman eder ikinciside senin dediign gibi motoru yorup zorlayıp yakıtı arttırırmı 16 numara yoksa traktöre çok yakışmış çamurlugu doldurmuş ama mesele malum yakışması degil iş görmesi bi aaklımda şöyşe diyor ben bunu bu şekil alsam biraz kullanıp lastigi bugday hasadından önce jantla çıkarıp çift çeker 65ime taksam ondaki 13-36 ince lastik geniş yüksek jantıda buna taksam acaba çiftçeker traktörü yorarmı yormazsa süper olur yorarsa arkayı dagıtma riski yükselir malum arkayı dagıtan traktörler aşırı zorlama sonucu ve beygir gücüne göre büyük lastik takılmasından kaynaklı sıkıntılar sonucu oluyor [/QUOTE]
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
FORUM
Traktörler
New Holland
Fotoğraflar (Çekimler)
MISIR HASADINDAN FOTOĞRAFLAR
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Kabul
Daha fazla bilgi edin…
Alt