PORTAL
FORUM
Forumlar
Giriş yap
Kayıt ol
Neler Yeni?
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Forumlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
FORUM
Traktörler
Claas
Videolar (Alıntılar)
MISIR HASATINDA DÜNYA REKORU CLAAS LEXION 760' IN OLDU...!!!
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap ver
<blockquote data-quote="alipasalierkan" data-source="post: 302776" data-attributes="member: 6"><p><strong>Ynt: MISIR HASATINDA DÜNYA REKORU CLAAS LEXION 760' IN OLDU...!!!</strong></p><p></p><p></p><p></p><p>CLAAS Amerika pazarına girmek için ilk başta LEXION serisini CAT markası adı altında sattı. Onun renklerini kullandı. LEXION ' un bazı modellerinde de CAT motoru olduğu için aralarında yaptıkları anlaşmalar gereği böyle bir yol izlediler. CAT ' de şimdiki Challenger paletli traktörlerini Avrupa pazarına sokmak için CLAAS markasını ve renklerini kullanmıştı. Tabi artık pazarlarda yer ettikleri için artık kendi markalarını kullanarak satıyorlar. Zaten CLAAS ' ın Amerika Omaha ' da fabrikası var. Orda üretip sadece CAT rengini ve markasını kullanıyordu. Artık gerek kalmadığı için marka olarak CAT ismini kaportalarından kaldırdılar. Renklerinide yakında kaldırabilirler diye düşünüyorum. Belki önümüzdeki sene kendi renkleriyle üretebilirler. Çünkü silaj makinaları ve ot hasatıyla ilgili makinaları Amerika pazarında kendi markası ve rengiyle şuan çok tutuluyor. Özellikle silaj makinasında Amerika kendi markalarını tutan bir ülke olmasına rağmen CLAAS ' ı çok tercih ediyor. </p><p></p><p></p><p></p><p>Aslında bu renk bana daha önce pek yakışıklı gelmiyordu. Fakat bu renk tasarımı ve parlak kromaj harfler ve şerit çok hoş duruyor.</p><p></p><p></p><p></p><p>Bushels ' in Türkçesi kile olarak geçiyor. Ama kaç ton oluyor bilemiyorum. Yurt dışında ülkelere görede değişik ölçekler var ondan değiştirmeden yazdım. Detaylı açıklamaları CLAAS ' ın sitesine koyduklarında tonajını yazarım artık.</p><p></p><p></p><p></p><p>Vallah bilemiyorum. Belki DNS ayarların manuel ise ondan olabilir. Sıfırlamak gerekebilir.</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="alipasalierkan, post: 302776, member: 6"] [b]Ynt: MISIR HASATINDA DÜNYA REKORU CLAAS LEXION 760' IN OLDU...!!![/b] CLAAS Amerika pazarına girmek için ilk başta LEXION serisini CAT markası adı altında sattı. Onun renklerini kullandı. LEXION ' un bazı modellerinde de CAT motoru olduğu için aralarında yaptıkları anlaşmalar gereği böyle bir yol izlediler. CAT ' de şimdiki Challenger paletli traktörlerini Avrupa pazarına sokmak için CLAAS markasını ve renklerini kullanmıştı. Tabi artık pazarlarda yer ettikleri için artık kendi markalarını kullanarak satıyorlar. Zaten CLAAS ' ın Amerika Omaha ' da fabrikası var. Orda üretip sadece CAT rengini ve markasını kullanıyordu. Artık gerek kalmadığı için marka olarak CAT ismini kaportalarından kaldırdılar. Renklerinide yakında kaldırabilirler diye düşünüyorum. Belki önümüzdeki sene kendi renkleriyle üretebilirler. Çünkü silaj makinaları ve ot hasatıyla ilgili makinaları Amerika pazarında kendi markası ve rengiyle şuan çok tutuluyor. Özellikle silaj makinasında Amerika kendi markalarını tutan bir ülke olmasına rağmen CLAAS ' ı çok tercih ediyor. Aslında bu renk bana daha önce pek yakışıklı gelmiyordu. Fakat bu renk tasarımı ve parlak kromaj harfler ve şerit çok hoş duruyor. Bushels ' in Türkçesi kile olarak geçiyor. Ama kaç ton oluyor bilemiyorum. Yurt dışında ülkelere görede değişik ölçekler var ondan değiştirmeden yazdım. Detaylı açıklamaları CLAAS ' ın sitesine koyduklarında tonajını yazarım artık. Vallah bilemiyorum. Belki DNS ayarların manuel ise ondan olabilir. Sıfırlamak gerekebilir. [/QUOTE]
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
FORUM
Traktörler
Claas
Videolar (Alıntılar)
MISIR HASATINDA DÜNYA REKORU CLAAS LEXION 760' IN OLDU...!!!
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Kabul
Daha fazla bilgi edin…
Alt