PORTAL
FORUM
Forumlar
Giriş yap
Kayıt ol
Neler Yeni?
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Forumlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
FORUM
Tarım Ürünleri
Tarla Bitkileri
Mısır
MISIR HERBİSİDİ ADENGO DENEYİMİM
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap ver
<blockquote data-quote="Göktürk." data-source="post: 1252272" data-attributes="member: 25349"><p>Bu yıl tanelik mısır tarlalarımda herbisid olarak Adengo kullandım.</p><p></p><p>[ATTACH]33162[/ATTACH]</p><p></p><p>Bu tarım ilacını ekimden sonraki 15.gün uyguladım.Kendi pülverizatörümün kolu tarla sınırına takılıp eğildiğinden bu tarlayı komşumun pül. ile ilaçladık.</p><p></p><p>[ATTACH]33163[/ATTACH]</p><p></p><p>Ekimden sonraki 35.gün tarlanın ot durumu:</p><p></p><p>[ATTACH]33164[/ATTACH]</p><p></p><p>[ATTACH]33165[/ATTACH]</p><p></p><p>Ekimden sonraki 56.gün: </p><p></p><p>[ATTACH]33166[/ATTACH]</p><p></p><p>Ekimden sonraki 99.gün:</p><p></p><p>[ATTACH]33167[/ATTACH]</p><p></p><p>Sonuç: İlaç ,tarlalarımdaki yabancı ot populasyonunu başarıyla kontrol etmiştir.</p><p>İlaç veya üreten firma ile doğrudan-dolaylı bir ilişkim yoktur.Bildiğim kadarıyla ilacın eşdeğeri bulunmadığından jenerik isim kullanmadım.Ben kendi deneyimimi paylaştım.Ot kontrolü sadece herbiside bağlı olmayıp diğer kültürel işlemlerin de başarıyla uygulanmasına bağlıdır.Bu görüntüler kendi sonuçlarımdır.Başka kullanımların sonucu bir çok faktörlere bağlı olarak değişiklik gösterebilir.</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="Göktürk., post: 1252272, member: 25349"] Bu yıl tanelik mısır tarlalarımda herbisid olarak Adengo kullandım. [ATTACH=CONFIG]33162._xfImport[/ATTACH] Bu tarım ilacını ekimden sonraki 15.gün uyguladım.Kendi pülverizatörümün kolu tarla sınırına takılıp eğildiğinden bu tarlayı komşumun pül. ile ilaçladık. [ATTACH=CONFIG]33163._xfImport[/ATTACH] Ekimden sonraki 35.gün tarlanın ot durumu: [ATTACH=CONFIG]33164._xfImport[/ATTACH] [ATTACH=CONFIG]33165._xfImport[/ATTACH] Ekimden sonraki 56.gün: [ATTACH=CONFIG]33166._xfImport[/ATTACH] Ekimden sonraki 99.gün: [ATTACH=CONFIG]33167._xfImport[/ATTACH] Sonuç: İlaç ,tarlalarımdaki yabancı ot populasyonunu başarıyla kontrol etmiştir. İlaç veya üreten firma ile doğrudan-dolaylı bir ilişkim yoktur.Bildiğim kadarıyla ilacın eşdeğeri bulunmadığından jenerik isim kullanmadım.Ben kendi deneyimimi paylaştım.Ot kontrolü sadece herbiside bağlı olmayıp diğer kültürel işlemlerin de başarıyla uygulanmasına bağlıdır.Bu görüntüler kendi sonuçlarımdır.Başka kullanımların sonucu bir çok faktörlere bağlı olarak değişiklik gösterebilir. [/QUOTE]
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
FORUM
Tarım Ürünleri
Tarla Bitkileri
Mısır
MISIR HERBİSİDİ ADENGO DENEYİMİM
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Kabul
Daha fazla bilgi edin…
Alt