PORTAL
FORUM
Forumlar
Giriş yap
Kayıt ol
Neler Yeni?
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Forumlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
FORUM
Tarım Ürünleri
Tarla Bitkileri
Mısır
MISIR HERBİSİDİ ADENGO DENEYİMİM
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap ver
<blockquote data-quote="fyaglikara" data-source="post: 1252417" data-attributes="member: 56616"><p>Misir yerini iyi hazirlayin. ekim derinligi ve tarla nem durumuna cook dikkat edin bitkilerin ayni anda cikmasi icin nem yeterli degilse gerekirse sulama yapin. misirlar 8 yaprak oldugunda 120 grm Mustang yada muadillerini basin gitsin ot sorunu kalmayacaktir. Ancak tarlada dar yaprakli sorunu varsa onun icinde ayrica ilac gerekebilir. Ara capa konusunua gelince. ara capayi yapicaksaniz gubre vermek icin cok yuzeysel olarak yapin. yok ben gubremi su ile verrim diyosaniz hic ara capa isine bulasmayin. 14 nem 1700 kilo ile DKC 5741. hic capa yapmadan yetistirdim.</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="fyaglikara, post: 1252417, member: 56616"] Misir yerini iyi hazirlayin. ekim derinligi ve tarla nem durumuna cook dikkat edin bitkilerin ayni anda cikmasi icin nem yeterli degilse gerekirse sulama yapin. misirlar 8 yaprak oldugunda 120 grm Mustang yada muadillerini basin gitsin ot sorunu kalmayacaktir. Ancak tarlada dar yaprakli sorunu varsa onun icinde ayrica ilac gerekebilir. Ara capa konusunua gelince. ara capayi yapicaksaniz gubre vermek icin cok yuzeysel olarak yapin. yok ben gubremi su ile verrim diyosaniz hic ara capa isine bulasmayin. 14 nem 1700 kilo ile DKC 5741. hic capa yapmadan yetistirdim. [/QUOTE]
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
FORUM
Tarım Ürünleri
Tarla Bitkileri
Mısır
MISIR HERBİSİDİ ADENGO DENEYİMİM
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Kabul
Daha fazla bilgi edin…
Alt