PORTAL
FORUM
Forumlar
Giriş yap
Kayıt ol
Neler Yeni?
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Forumlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
FORUM
Çiftçilik Genel
Çiftçi Muhabbetleri
Mısır silajının küflenmeden koruma
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap ver
<blockquote data-quote="S.balci17" data-source="post: 356545" data-attributes="member: 1274"><p><strong>Ynt: Mısır silajının küflenmeden koruma</strong></p><p></p><p>NE demek abi ben tşkür ederim yorumlarınız için ..</p><p>bizde deiğiniz gibi yapıoyurz köyde ilk slaj yapan biziz ama illa her see kuflenme oluyor ya deliyor ya ütündeki kum akıp guneşten oluyor ben daha faklı yapan warmı diye araştırmak istemiştim..</p><p>bizde işte dediğiniz giib yapıyoruz.. </p><p>altına geçen seneden kalan eski naylonlardan üstüne sıfır naylon yapıyoruz ,+üzerine kum ve gerekirse eski kamyon ırandalarında ötruyoruz ama işte ya bilinmedik köpek fl yada kolum komşunun hayvanlar fln deliyor ama en buyuk etken sanırım guneş ışıgı ve sıcaklık oluyor.. </p><p>.Hacıimmet abimin kullagı gibi bişey yapacaz bizde deneme amaçlı.. çunku bu sene blki 100 ton sılaj yaptık bi ahırda sman yonca vs. war ve samanlar fln kaldı 1 aydır satıyoruz ve hoşumuzada gitti slajdan başka bişey yemiyor hayvanlara da çok iyi geliyor.. Dun akşam buzagı oldu bi tane yonca verdik hayvan yemedi silaj verdik hemen yiyio çok faydalı bişi onun için daha fazla korumak istiyorz..</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="S.balci17, post: 356545, member: 1274"] [b]Ynt: Mısır silajının küflenmeden koruma[/b] NE demek abi ben tşkür ederim yorumlarınız için .. bizde deiğiniz gibi yapıoyurz köyde ilk slaj yapan biziz ama illa her see kuflenme oluyor ya deliyor ya ütündeki kum akıp guneşten oluyor ben daha faklı yapan warmı diye araştırmak istemiştim.. bizde işte dediğiniz giib yapıyoruz.. altına geçen seneden kalan eski naylonlardan üstüne sıfır naylon yapıyoruz ,+üzerine kum ve gerekirse eski kamyon ırandalarında ötruyoruz ama işte ya bilinmedik köpek fl yada kolum komşunun hayvanlar fln deliyor ama en buyuk etken sanırım guneş ışıgı ve sıcaklık oluyor.. .Hacıimmet abimin kullagı gibi bişey yapacaz bizde deneme amaçlı.. çunku bu sene blki 100 ton sılaj yaptık bi ahırda sman yonca vs. war ve samanlar fln kaldı 1 aydır satıyoruz ve hoşumuzada gitti slajdan başka bişey yemiyor hayvanlara da çok iyi geliyor.. Dun akşam buzagı oldu bi tane yonca verdik hayvan yemedi silaj verdik hemen yiyio çok faydalı bişi onun için daha fazla korumak istiyorz.. [/QUOTE]
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
FORUM
Çiftçilik Genel
Çiftçi Muhabbetleri
Mısır silajının küflenmeden koruma
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Kabul
Daha fazla bilgi edin…
Alt