PORTAL
FORUM
Forumlar
Giriş yap
Kayıt ol
Neler Yeni?
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Forumlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
FORUM
Tarım Ürünleri
Tarla Bitkileri
Mısır
Mısır yetiştirmek
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap ver
<blockquote data-quote="muhammet63" data-source="post: 1254953" data-attributes="member: 52655"><p>4 haziranda ektik tohum 700 fao polen marka sıra arası 70 cm sıra üzeri 14.8 cm alt taban gübresi 36 kg 12-24-13(s14) yabancı ot ilacı spectrum çıkış öncesi 5'nci yaprakta bioglobal yaprak gübresi 7'ci yaprakta 42 kg 26 can üst gubresi ara çapa ıle verildi.</p><p>8'ncı yaprakta bioglobal zengin içerik yaprak gübresi vt10 dan sonra dekara</p><p> 5 kg magnezyum sülfat yağmurlama ile verildi ondan sonra yağmurlama ile 20 kg üre verildi. Kaç defa sulandı hatirlamıyorum ama sulama düzeni sıcaklıktan dolayı önemli sulamasını bizzat kendim yaptım olması gerektiği kadar suladım ama sunuç hüsran rastık ve fusarium lanet olsun polen firmasına</p><p>Firma genel müdürü geldiğinde dekalb ekenlere cowboy lar coni diyordu bayram bey coniler çiftçilerin sene sonunda söz verdikleri borçlarını ödemelerine vesile oluyorlar .</p><p></p><p>Tekrar içim yana yana söylüyorum polen tohumu ekmek hayat boyu pişmanlıktır.</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="muhammet63, post: 1254953, member: 52655"] 4 haziranda ektik tohum 700 fao polen marka sıra arası 70 cm sıra üzeri 14.8 cm alt taban gübresi 36 kg 12-24-13(s14) yabancı ot ilacı spectrum çıkış öncesi 5'nci yaprakta bioglobal yaprak gübresi 7'ci yaprakta 42 kg 26 can üst gubresi ara çapa ıle verildi. 8'ncı yaprakta bioglobal zengin içerik yaprak gübresi vt10 dan sonra dekara 5 kg magnezyum sülfat yağmurlama ile verildi ondan sonra yağmurlama ile 20 kg üre verildi. Kaç defa sulandı hatirlamıyorum ama sulama düzeni sıcaklıktan dolayı önemli sulamasını bizzat kendim yaptım olması gerektiği kadar suladım ama sunuç hüsran rastık ve fusarium lanet olsun polen firmasına Firma genel müdürü geldiğinde dekalb ekenlere cowboy lar coni diyordu bayram bey coniler çiftçilerin sene sonunda söz verdikleri borçlarını ödemelerine vesile oluyorlar . Tekrar içim yana yana söylüyorum polen tohumu ekmek hayat boyu pişmanlıktır. [/QUOTE]
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
FORUM
Tarım Ürünleri
Tarla Bitkileri
Mısır
Mısır yetiştirmek
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Kabul
Daha fazla bilgi edin…
Alt