PORTAL
FORUM
Forumlar
Giriş yap
Kayıt ol
Neler Yeni?
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Forumlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
FORUM
Tarım Ürünleri
Tarla Bitkileri
Mısır
Mısırcı arkadaslar buraya
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap ver
<blockquote data-quote="burak_3907" data-source="post: 1017007" data-attributes="member: 48950"><p>Bende dekalp ekicem karatopraklara 6630</p><p> kum ve kızılhaç yerlere 6876</p><p> mil dereboyu yerlere 6724 ekicem kısmetse</p><p>Tabana15 15 15 zn 50 kg saçıcam</p><p>Yine tana 40 kg kadar fermente edilmiş tavuk gübresi düşünüyorum bunu diğer gübrelerden alınan faydayı arttırmak için atnak istiyorum</p><p></p><p>Ekerken makina ile 15 kg üre vermeyi düşünüyorum </p><p></p><p>Daha sonra ilk çapada 25 kg üre</p><p></p><p>Karık açarken bir 25 daha üre verip suya geçeriz ALLAH IN izni ile</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="burak_3907, post: 1017007, member: 48950"] Bende dekalp ekicem karatopraklara 6630 kum ve kızılhaç yerlere 6876 mil dereboyu yerlere 6724 ekicem kısmetse Tabana15 15 15 zn 50 kg saçıcam Yine tana 40 kg kadar fermente edilmiş tavuk gübresi düşünüyorum bunu diğer gübrelerden alınan faydayı arttırmak için atnak istiyorum Ekerken makina ile 15 kg üre vermeyi düşünüyorum Daha sonra ilk çapada 25 kg üre Karık açarken bir 25 daha üre verip suya geçeriz ALLAH IN izni ile [/QUOTE]
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
FORUM
Tarım Ürünleri
Tarla Bitkileri
Mısır
Mısırcı arkadaslar buraya
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Kabul
Daha fazla bilgi edin…
Alt