PORTAL
FORUM
Forumlar
Giriş yap
Kayıt ol
Neler Yeni?
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Forumlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
FORUM
Çiftçilik Dışı Konular
Muhabbet - Geyik
MMORPG oyunu oynayanlar var mı ?
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap ver
<blockquote data-quote="ParaMiliter" data-source="post: 860269" data-attributes="member: 53417"><p><strong>Ynt: MMORPG oyunu oynayanlar var mı ?</strong></p><p></p><p>Avrupa ve Amerika dağıtımcısı / Yayıncısı TRİON WORLDS</p><p></p><p>EU & US serverlarında oyun her ne kadar F2P dense de...</p><p>aslında P2P.</p><p></p><p>Yani şöyle:</p><p>Oyunda Labor point var. yani işçilik puanı.</p><p>oyunda Labor Point olmadan hiç bir şey yapamıyorsunuz.</p><p>her türlü üretim faaliyetinde LP yiyor. bu nedenle LP olmadan üretim yapamazsın.</p><p>- kara tarımı</p><p>- deniz tarımı</p><p>- kara hayvancılığı</p><p>- deniz hayvancılığı</p><p>- madencilik</p><p>- crafting (oyunda 2.000 den fazla craftlanabilir eşya var, ve oyundaki en değerli sağlam eşyalar bunlar. world bosslardan düşen Unique itemlerden bile üstün)</p><p>- ev yapımı</p><p>vb........</p><p>bütün bunlar için LP lazım. LP içinde CASH lazım.</p><p></p><p>yani oyun P2P.</p><p></p><p>F2P özelliği sadece şöyle. hiç Labor Point (LP) gelmiyor. dolayısıyla hiç üretim yapamıyorsun.</p><p>F2P oynayanlar sadece level kasıp, düşük seviye droplarıyla ortalıkta dolaşır, pvp yapmaya çalışır, çerez olurlar.</p><p></p><p>ayrıntılı bilgi için <a href="http://www.archeagetr.com" target="_blank">www.archeagetr.com</a> forum sitesine bakabilirsiniz....</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="ParaMiliter, post: 860269, member: 53417"] [b]Ynt: MMORPG oyunu oynayanlar var mı ?[/b] Avrupa ve Amerika dağıtımcısı / Yayıncısı TRİON WORLDS EU & US serverlarında oyun her ne kadar F2P dense de... aslında P2P. Yani şöyle: Oyunda Labor point var. yani işçilik puanı. oyunda Labor Point olmadan hiç bir şey yapamıyorsunuz. her türlü üretim faaliyetinde LP yiyor. bu nedenle LP olmadan üretim yapamazsın. - kara tarımı - deniz tarımı - kara hayvancılığı - deniz hayvancılığı - madencilik - crafting (oyunda 2.000 den fazla craftlanabilir eşya var, ve oyundaki en değerli sağlam eşyalar bunlar. world bosslardan düşen Unique itemlerden bile üstün) - ev yapımı vb........ bütün bunlar için LP lazım. LP içinde CASH lazım. yani oyun P2P. F2P özelliği sadece şöyle. hiç Labor Point (LP) gelmiyor. dolayısıyla hiç üretim yapamıyorsun. F2P oynayanlar sadece level kasıp, düşük seviye droplarıyla ortalıkta dolaşır, pvp yapmaya çalışır, çerez olurlar. ayrıntılı bilgi için [url=http://www.archeagetr.com]www.archeagetr.com[/url] forum sitesine bakabilirsiniz.... [/QUOTE]
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
FORUM
Çiftçilik Dışı Konular
Muhabbet - Geyik
MMORPG oyunu oynayanlar var mı ?
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Kabul
Daha fazla bilgi edin…
Alt