PORTAL
FORUM
Forumlar
Giriş yap
Kayıt ol
Neler Yeni?
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Forumlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
FORUM
Tarım Ekipmanları ve Sulama
Toprak İşleme Ekipmanları
MODAYA UYDUK,TOSCANO DİK FREZEM TESLİM EDİLDİ
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap ver
<blockquote data-quote="Göktürk." data-source="post: 1381374" data-attributes="member: 25349"><p>38000 TL.Hiç peşinsiz 4 yıl vade. Peşin fiyatı bir ay önce 35000 liraydı (şu anda 36500)</p><p></p><p></p><p>Ben bir ay önce işlemleri bitirdim.Bayide yoktu.Eskişehir'den gelmesi bir ay sürdü.Yılbaşının ilk günü teslim edeceklerdi,bu hafta gidip teslim aldım.İlk kez destekleme ile bir ekipman aldım.Ziraat olmazsa ekipman ve traktör edinmek gerçekten zor.Bugün paylaştın,Ziraatte faizlerini bir kat artırdı.Ben %9 la kullandım.Bununda % 75 i devlet desteği (sübvansiyon).Şu anda alsaydım,41000 lira ödeyecektim.Yine de piyasaya göre çok uygun.Bir ay önce, bir yıl sonra ödemeli % 9 faizli hiç bir banka kredi vermiyordu.Bununda dörtte üçünü almamak gerçekten destek.Ancak ekipmanın yerli üretim olması gerekiyor,aksi halde sübvansiyon yok. </p><p></p><p>Allah razı olsun.Kısmet oldu işte.</p><p></p><p>Teşekkürler.</p><p></p><p>Teşekkürler.Güncel ÇKS isteniyor.Ödeme 1.2.3.4. yılın sonunda 8500,9000,9500,10 küsür. Kalan paraya göre azalan yıllık hayat sigortası peşin.Bu yıl için 550 ödedim (memnuniyetle).Sıyırıcılar sendeki gibi ızgara değil,bunlar böyle yapmış.</p><p></p><p></p><p></p><p>Sağolun.Almadan önce fabrikayı arayıp mühendisleriyle görüştüm.Şanzıman,dişli kutusu ve ayakların İtalya'dan ithal edildiğini söyledi.Sadece şanzımanın döküm kutu kısmı Türkiyede yapılıyormuş. Ne yazık ki,gerçek bu.</p><p></p><p>Çok teşekkürler.</p><p></p><p></p><p>Sağolun.Orada yaygın kullanılıyor mu bu ekipman?</p><p></p><p></p><p>Teşekkürler</p><p></p><p></p><p>Sağolun</p><p></p><p></p><p>Zaten espri yaptım.Yukarda 38K yazacaktım.Tadında bırakayım dedim. </p><p></p><p>Sağolun hocam.</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="Göktürk., post: 1381374, member: 25349"] 38000 TL.Hiç peşinsiz 4 yıl vade. Peşin fiyatı bir ay önce 35000 liraydı (şu anda 36500) Ben bir ay önce işlemleri bitirdim.Bayide yoktu.Eskişehir'den gelmesi bir ay sürdü.Yılbaşının ilk günü teslim edeceklerdi,bu hafta gidip teslim aldım.İlk kez destekleme ile bir ekipman aldım.Ziraat olmazsa ekipman ve traktör edinmek gerçekten zor.Bugün paylaştın,Ziraatte faizlerini bir kat artırdı.Ben %9 la kullandım.Bununda % 75 i devlet desteği (sübvansiyon).Şu anda alsaydım,41000 lira ödeyecektim.Yine de piyasaya göre çok uygun.Bir ay önce, bir yıl sonra ödemeli % 9 faizli hiç bir banka kredi vermiyordu.Bununda dörtte üçünü almamak gerçekten destek.Ancak ekipmanın yerli üretim olması gerekiyor,aksi halde sübvansiyon yok. Allah razı olsun.Kısmet oldu işte. Teşekkürler. Teşekkürler.Güncel ÇKS isteniyor.Ödeme 1.2.3.4. yılın sonunda 8500,9000,9500,10 küsür. Kalan paraya göre azalan yıllık hayat sigortası peşin.Bu yıl için 550 ödedim (memnuniyetle).Sıyırıcılar sendeki gibi ızgara değil,bunlar böyle yapmış. Sağolun.Almadan önce fabrikayı arayıp mühendisleriyle görüştüm.Şanzıman,dişli kutusu ve ayakların İtalya'dan ithal edildiğini söyledi.Sadece şanzımanın döküm kutu kısmı Türkiyede yapılıyormuş. Ne yazık ki,gerçek bu. Çok teşekkürler. Sağolun.Orada yaygın kullanılıyor mu bu ekipman? Teşekkürler Sağolun Zaten espri yaptım.Yukarda 38K yazacaktım.Tadında bırakayım dedim. Sağolun hocam. [/QUOTE]
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
FORUM
Tarım Ekipmanları ve Sulama
Toprak İşleme Ekipmanları
MODAYA UYDUK,TOSCANO DİK FREZEM TESLİM EDİLDİ
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Kabul
Daha fazla bilgi edin…
Alt