PORTAL
FORUM
Forumlar
Giriş yap
Kayıt ol
Neler Yeni?
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Forumlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
FORUM
Tarım Ekipmanları ve Sulama
Toprak İşleme Ekipmanları
MODAYA UYDUK,TOSCANO DİK FREZEM TESLİM EDİLDİ
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap ver
<blockquote data-quote="Göktürk." data-source="post: 1381705" data-attributes="member: 25349"><p>Sağolun arkadaşlar.Sizde yok ise çok daha iyileri sizlerin olsun. [USER=58447]@bugraa[/USER] sizde olması lazım,aynı yerdeyiz.Aynı kamyonda yan köye 3 m Matris Eros ta yüklüydü.Dik freze salgın oldu.Bizim köyde 5 oldu.Üçü bu yıl alındı.Ben 4.olarak aldım. 2 Gaspardo,1 Shaktiman,1 Matris Eros, 1 Toscano.</p><p></p><p>Sağolun.Hayat sigortası ile verdiğimiz bir kerelik 600 TL banka ödemelerini de koyarsak tam % 2.75 olur.Şu an da hem makine arttı,hem kredi oranları.Köy için döküm tava (mutfak) alayım dedim,alana kadar iki haftada tüm döküm tavalar yüzde 30 zamlandı.Yılbaşında ne oldu bu demire anlamadım.</p><p></p><p>Teşekkürler Ersen kardeşim.</p><p></p><p>Sağolun,Sayın Nuray Dilber Hocam.</p><p></p><p>Tşk.İnşallah ihtiyaç olmaz.Bunlarda ip ve tel dolanmasını önleyici sistemde varmış.</p><p></p><p>Sağol Erkan.Hep Trakkulup yüzünden.Burada görüyorum, sonra çalışma videolarını seyrediyorum,işime yarayıp yaramayacağını değerlendiriyorum,piyasa araştırması,kullananların görüşleri ve edinme.Kendi çapımda mekanizasyonu tamamladım herhalde.</p><p></p><p>Sağolun Hacı Mehmet bey.Sanıyorum yok,verdiğiniz güvence kadar edinebiliyorsunuz.IPARD gibi proje istenmediğinden daha kolay.Şu son faiz artışı olmasaydı çok cazipti.Şimdi bile düşünülebilir.</p><p></p><p></p><p>Bu sistemle evet. Enflasyonu düşünürseniz çok haklısınız.</p><p></p><p>Teşekkürler.</p><p></p><p>Sağolun.Hiç taş yok.</p><p></p><p>İnşallah.Çok teşekkürler.</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="Göktürk., post: 1381705, member: 25349"] Sağolun arkadaşlar.Sizde yok ise çok daha iyileri sizlerin olsun. [USER=58447]@bugraa[/USER] sizde olması lazım,aynı yerdeyiz.Aynı kamyonda yan köye 3 m Matris Eros ta yüklüydü.Dik freze salgın oldu.Bizim köyde 5 oldu.Üçü bu yıl alındı.Ben 4.olarak aldım. 2 Gaspardo,1 Shaktiman,1 Matris Eros, 1 Toscano. Sağolun.Hayat sigortası ile verdiğimiz bir kerelik 600 TL banka ödemelerini de koyarsak tam % 2.75 olur.Şu an da hem makine arttı,hem kredi oranları.Köy için döküm tava (mutfak) alayım dedim,alana kadar iki haftada tüm döküm tavalar yüzde 30 zamlandı.Yılbaşında ne oldu bu demire anlamadım. Teşekkürler Ersen kardeşim. Sağolun,Sayın Nuray Dilber Hocam. Tşk.İnşallah ihtiyaç olmaz.Bunlarda ip ve tel dolanmasını önleyici sistemde varmış. Sağol Erkan.Hep Trakkulup yüzünden.Burada görüyorum, sonra çalışma videolarını seyrediyorum,işime yarayıp yaramayacağını değerlendiriyorum,piyasa araştırması,kullananların görüşleri ve edinme.Kendi çapımda mekanizasyonu tamamladım herhalde. Sağolun Hacı Mehmet bey.Sanıyorum yok,verdiğiniz güvence kadar edinebiliyorsunuz.IPARD gibi proje istenmediğinden daha kolay.Şu son faiz artışı olmasaydı çok cazipti.Şimdi bile düşünülebilir. Bu sistemle evet. Enflasyonu düşünürseniz çok haklısınız. Teşekkürler. Sağolun.Hiç taş yok. İnşallah.Çok teşekkürler. [/QUOTE]
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
FORUM
Tarım Ekipmanları ve Sulama
Toprak İşleme Ekipmanları
MODAYA UYDUK,TOSCANO DİK FREZEM TESLİM EDİLDİ
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Kabul
Daha fazla bilgi edin…
Alt