PORTAL
FORUM
Forumlar
Giriş yap
Kayıt ol
Neler Yeni?
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Forumlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
FORUM
Tarım Ürünleri
Tarla Bitkileri
Nohut
Modern ve klasik nohut tarımı
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap ver
<blockquote data-quote="tammer1" data-source="post: 1088547" data-attributes="member: 64934"><p>Benim ekim tarzi biraz cagdisi ama modern ekenleri gordukten sonra</p><p>kara duzene devam.</p><p>mart ayinda aniza tekli firfirla sacarim.</p><p>tohumu gubre makinesinde tihram ve kurt ilaciyla tavlarim.</p><p>donume 15 kg tohumu gecmem.</p><p>hemen pullukla nadas yapar gibi surerim.korkma derine gitsin.</p><p>15-20 gun sonra ot ilacini yaparim.</p><p>ve sonra 2 kat surgulu tirmik cekip birakirim.</p><p>Tane tutumunda yagis cok olup antraknoz gelirse </p><p>1-2 sefer ilacini yaparsin.tabi bu is yagmurla alakali.</p><p>sira yoluma geldi urfalilar yolup deste yapar.bikac gun bekleyip</p><p>bicere atarsin.</p><p>ben senelerce 150 -200 donum ektim.eski tadi kalmadi.</p><p>para kazandirmiyor.domuz cogaldi, iscilik pahali bende azalttim.</p><p>koy yakinlarina az yer ekiyom.ici beni disi seni yakar vaziyete </p><p>geldi artik nohut.</p><p>he bu soylediklerim ispanyol icindi.</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="tammer1, post: 1088547, member: 64934"] Benim ekim tarzi biraz cagdisi ama modern ekenleri gordukten sonra kara duzene devam. mart ayinda aniza tekli firfirla sacarim. tohumu gubre makinesinde tihram ve kurt ilaciyla tavlarim. donume 15 kg tohumu gecmem. hemen pullukla nadas yapar gibi surerim.korkma derine gitsin. 15-20 gun sonra ot ilacini yaparim. ve sonra 2 kat surgulu tirmik cekip birakirim. Tane tutumunda yagis cok olup antraknoz gelirse 1-2 sefer ilacini yaparsin.tabi bu is yagmurla alakali. sira yoluma geldi urfalilar yolup deste yapar.bikac gun bekleyip bicere atarsin. ben senelerce 150 -200 donum ektim.eski tadi kalmadi. para kazandirmiyor.domuz cogaldi, iscilik pahali bende azalttim. koy yakinlarina az yer ekiyom.ici beni disi seni yakar vaziyete geldi artik nohut. he bu soylediklerim ispanyol icindi. [/QUOTE]
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
FORUM
Tarım Ürünleri
Tarla Bitkileri
Nohut
Modern ve klasik nohut tarımı
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Kabul
Daha fazla bilgi edin…
Alt