PORTAL
FORUM
Forumlar
Giriş yap
Kayıt ol
Neler Yeni?
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Forumlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
FORUM
Hayvancılık
Büyükbaş Hayvancılık
Süt Hayvanclığı
Modotörlerim Uzman Arkadaşlar Tecrübeliler Baksın Ve Cevaplasın Lütfen
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap ver
<blockquote data-quote="bantun111" data-source="post: 928077" data-attributes="member: 57906"><p><strong>Ynt: Modotörlerim Uzman Arkadaşlar Tecrübeliler Baksın Ve Cevaplasın Lütfen</strong></p><p></p><p></p><p></p><p>Hocam konumu düzeltmek istemiyorum karışacak ve orda bir kısımda 2-3 Sene içinde diğer yıllık gelir ile krediyi kapatıcam.. kredi ile hayvan alıcam demedim peşin alıcam veya kredi ile alıcam ama bu hayvanla ödüyeceğim anlamnına gelmiyor. Ve 1700 tl Gibi 400 tl destek ile 1300 süt 400t destek veriliyor bildiğime göre ben hesablarımı en düşük ve 20kg üzerindne hesab ediyorum hani demek istediğim İşi severek yapıcam parası umrumda digil evi geçindirsin yeter gerekirse köpek gibi çaışcam 2-3 Sene sonradan sonraki kazançlarımla inek alıcam alıca m alıcam artık 5 Sene bu işi yapıcam.veya 6. Tam kapasiteye gelesiye kadar benim amacım paradan yana kaar digil. O İnekleri biriktirmek istiyorum ve hedefim 600bin 500bin digil benim diğer gelirlerim olcak arsa satıcam ki 150-200 Bin üstüne eklicem ve bilmiyorm. İlerde büyük çiftlik açmak sadece 5-6 Senede aylık kazanç vs önemli digil Hani gene bir miktar bıraksın.Köpek gibi geçnliğimi rezil olarak geçirçem fakat amaç oluucak ve hayatımda belki ben olamıycam çok çok ilerde bu iş hiç bitmeyecek ve sürekli büyütücem.Öyle düşünüyorum.Amacım var önümde. Kredi çekmişim çekmemişim önemli digil Benim yıllık ek gelirlerim yüksek.Ben yapmasam yapmam okur giderim 4 sene üni ama sonunda maaş alırım ve bu emekliliğe kadar devam eder yıllarca Bir kural altında yaşamak istemiyiorum.Ve yapmasam da yapmam okumam diğer gelirle yıllık geçinip giderim fakat seviyorum hayvanları Şöyle bi karnını doyurdum syunu içirdimmi içimde kalmıyor seviyiroum.</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="bantun111, post: 928077, member: 57906"] [b]Ynt: Modotörlerim Uzman Arkadaşlar Tecrübeliler Baksın Ve Cevaplasın Lütfen[/b] Hocam konumu düzeltmek istemiyorum karışacak ve orda bir kısımda 2-3 Sene içinde diğer yıllık gelir ile krediyi kapatıcam.. kredi ile hayvan alıcam demedim peşin alıcam veya kredi ile alıcam ama bu hayvanla ödüyeceğim anlamnına gelmiyor. Ve 1700 tl Gibi 400 tl destek ile 1300 süt 400t destek veriliyor bildiğime göre ben hesablarımı en düşük ve 20kg üzerindne hesab ediyorum hani demek istediğim İşi severek yapıcam parası umrumda digil evi geçindirsin yeter gerekirse köpek gibi çaışcam 2-3 Sene sonradan sonraki kazançlarımla inek alıcam alıca m alıcam artık 5 Sene bu işi yapıcam.veya 6. Tam kapasiteye gelesiye kadar benim amacım paradan yana kaar digil. O İnekleri biriktirmek istiyorum ve hedefim 600bin 500bin digil benim diğer gelirlerim olcak arsa satıcam ki 150-200 Bin üstüne eklicem ve bilmiyorm. İlerde büyük çiftlik açmak sadece 5-6 Senede aylık kazanç vs önemli digil Hani gene bir miktar bıraksın.Köpek gibi geçnliğimi rezil olarak geçirçem fakat amaç oluucak ve hayatımda belki ben olamıycam çok çok ilerde bu iş hiç bitmeyecek ve sürekli büyütücem.Öyle düşünüyorum.Amacım var önümde. Kredi çekmişim çekmemişim önemli digil Benim yıllık ek gelirlerim yüksek.Ben yapmasam yapmam okur giderim 4 sene üni ama sonunda maaş alırım ve bu emekliliğe kadar devam eder yıllarca Bir kural altında yaşamak istemiyiorum.Ve yapmasam da yapmam okumam diğer gelirle yıllık geçinip giderim fakat seviyorum hayvanları Şöyle bi karnını doyurdum syunu içirdimmi içimde kalmıyor seviyiroum. [/QUOTE]
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
FORUM
Hayvancılık
Büyükbaş Hayvancılık
Süt Hayvanclığı
Modotörlerim Uzman Arkadaşlar Tecrübeliler Baksın Ve Cevaplasın Lütfen
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Kabul
Daha fazla bilgi edin…
Alt