PORTAL
FORUM
Forumlar
Giriş yap
Kayıt ol
Neler Yeni?
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Forumlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
FORUM
Hayvancılık
Büyükbaş Hayvancılık
Süt Hayvanclığı
Modotörlerim Uzman Arkadaşlar Tecrübeliler Baksın Ve Cevaplasın Lütfen
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap ver
<blockquote data-quote="Toprak Ağası" data-source="post: 928121" data-attributes="member: 43432"><p><strong>Ynt: Modotörlerim Uzman Arkadaşlar Tecrübeliler Baksın Ve Cevaplasın Lütfen</strong></p><p></p><p>arkadaslar hepiniz iyi niyetlisiniz lakin işini düzgün yapınca olucak bişi değil bu tabıkı hesaplar kagıt ustunde gbı olmucak olumsuzluklar olucak lakın bu dusunce bıze bısı kazandrmaz hayat zaten bi risktir risk almadan basarı gelmez bunuda unutmamak lasım ben bu ısı yapıorum kendım elektrık elekronık muhendısı oldugum halde yapıorum . . . tabıkı bızım işimiz biraz farklı giderlerimiz minumum degerlerde balyasından yoncasından kaba yemınden her turlu yemı kendım yapıorum bu ıse gırerken 20 lıtre alırm dıe hesaplıyodum bugun holsteinden 36 37 litre sut alıorum 50 bas sagmalım var hayvana ne kadar ıyı bakarsan o da sana bakar . . . yalnız bu ıs tek adamla olmaz kalabalık olmak lasım fizibiliteni yap kagıt ustunde hesap yapma oyle olmazzz unutma ne ekersen her zaman onu biçersin . . .</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="Toprak Ağası, post: 928121, member: 43432"] [b]Ynt: Modotörlerim Uzman Arkadaşlar Tecrübeliler Baksın Ve Cevaplasın Lütfen[/b] arkadaslar hepiniz iyi niyetlisiniz lakin işini düzgün yapınca olucak bişi değil bu tabıkı hesaplar kagıt ustunde gbı olmucak olumsuzluklar olucak lakın bu dusunce bıze bısı kazandrmaz hayat zaten bi risktir risk almadan basarı gelmez bunuda unutmamak lasım ben bu ısı yapıorum kendım elektrık elekronık muhendısı oldugum halde yapıorum . . . tabıkı bızım işimiz biraz farklı giderlerimiz minumum degerlerde balyasından yoncasından kaba yemınden her turlu yemı kendım yapıorum bu ıse gırerken 20 lıtre alırm dıe hesaplıyodum bugun holsteinden 36 37 litre sut alıorum 50 bas sagmalım var hayvana ne kadar ıyı bakarsan o da sana bakar . . . yalnız bu ıs tek adamla olmaz kalabalık olmak lasım fizibiliteni yap kagıt ustunde hesap yapma oyle olmazzz unutma ne ekersen her zaman onu biçersin . . . [/QUOTE]
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
FORUM
Hayvancılık
Büyükbaş Hayvancılık
Süt Hayvanclığı
Modotörlerim Uzman Arkadaşlar Tecrübeliler Baksın Ve Cevaplasın Lütfen
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Kabul
Daha fazla bilgi edin…
Alt