PORTAL
FORUM
Forumlar
Giriş yap
Kayıt ol
Neler Yeni?
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Forumlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
FORUM
Hayvancılık
Büyükbaş Hayvancılık
Süt Hayvanclığı
Modotörlerim Uzman Arkadaşlar Tecrübeliler Baksın Ve Cevaplasın Lütfen
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap ver
<blockquote data-quote="bantun111" data-source="post: 928284" data-attributes="member: 57906"><p><strong>Ynt: Modotörlerim Uzman Arkadaşlar Tecrübeliler Baksın Ve Cevaplasın Lütfen</strong></p><p></p><p></p><p></p><p>Çok yaşayın hocam bana da kaç kere knu açtım hep olumsuz yanlarını yorum attılar.Ben var yani biz aile olarak var gücümüzde yapıcaz Sağım tankları temizliği titizliği stresden uzak Fan sistemi fiskiyeler vs Hepsini yapıcaz Çok iyi bakmamız ve süt verimimni alıcaz Şimdi olumsuz yanlarını biliyoruz bu olumsuz düşünceleri düşnürsek hayvandan soguruz 1 sene baktık diyelim bu 1 sene nasıl ? baktın Çok iyi baktıysan oda sana bakar ama diyelim kötü kötü baktın temizlik yok titizlik yok damın İçin kapalı bir alanda havalandırma yok sen hayvan üşücek diye kapı deliğini kapat Cahil insanlarımız işte sonra hayvancılık ın adını kötüye çıkar böyle insanlar yapmasın hem günah hem de bişi öğrenmessin Riskleri biliyoruz var ona göre tedbiri alıcaz</p><p></p><p>Neden her konu açtııgmda olumsuz yönelrini yorum olarak atıyorlar anlamadım ben yazıyorum zaten olumsuz yöneride var ne kadar kazanırım onlara dikkat ederim paaat yorum geliyor </p><p> ' ' Öyle kazancam diye düşünme bantun kazanamassın buzası atacak mastistis olucak Tüm riskleri yazıyor ' ' Tamam diyip geçiyorum napıyım polemiğe girmiyorum fakat Tedbiri almassak o olumsuz yönlerini yaşarız işte Benim önemle dikakt ediceğim ineklerde</p><p></p><p> ' ' Gübre ve yatak ortam temizliği %100 önem verrim</p><p></p><p>Konforou ve tüm streslerini araştıyorum o nasıl bu nasıl.olur diye Sıcaktan nasıl korunacak nıasl daha iyi süt verimi alınır sıcakta vsvs.</p><p></p><p>Ama bu sürekli riskleri söleyerek Soğumamam zaten siparişide verdim ne olursa olsun Biz elimizden geleni yapıcaz tüm Temizlikdir vsvs Sigortasıdır vs Gerisi ilah-itaktirin yem kalteleri falan</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="bantun111, post: 928284, member: 57906"] [b]Ynt: Modotörlerim Uzman Arkadaşlar Tecrübeliler Baksın Ve Cevaplasın Lütfen[/b] Çok yaşayın hocam bana da kaç kere knu açtım hep olumsuz yanlarını yorum attılar.Ben var yani biz aile olarak var gücümüzde yapıcaz Sağım tankları temizliği titizliği stresden uzak Fan sistemi fiskiyeler vs Hepsini yapıcaz Çok iyi bakmamız ve süt verimimni alıcaz Şimdi olumsuz yanlarını biliyoruz bu olumsuz düşünceleri düşnürsek hayvandan soguruz 1 sene baktık diyelim bu 1 sene nasıl ? baktın Çok iyi baktıysan oda sana bakar ama diyelim kötü kötü baktın temizlik yok titizlik yok damın İçin kapalı bir alanda havalandırma yok sen hayvan üşücek diye kapı deliğini kapat Cahil insanlarımız işte sonra hayvancılık ın adını kötüye çıkar böyle insanlar yapmasın hem günah hem de bişi öğrenmessin Riskleri biliyoruz var ona göre tedbiri alıcaz Neden her konu açtııgmda olumsuz yönelrini yorum olarak atıyorlar anlamadım ben yazıyorum zaten olumsuz yöneride var ne kadar kazanırım onlara dikkat ederim paaat yorum geliyor ' ' Öyle kazancam diye düşünme bantun kazanamassın buzası atacak mastistis olucak Tüm riskleri yazıyor ' ' Tamam diyip geçiyorum napıyım polemiğe girmiyorum fakat Tedbiri almassak o olumsuz yönlerini yaşarız işte Benim önemle dikakt ediceğim ineklerde ' ' Gübre ve yatak ortam temizliği %100 önem verrim Konforou ve tüm streslerini araştıyorum o nasıl bu nasıl.olur diye Sıcaktan nasıl korunacak nıasl daha iyi süt verimi alınır sıcakta vsvs. Ama bu sürekli riskleri söleyerek Soğumamam zaten siparişide verdim ne olursa olsun Biz elimizden geleni yapıcaz tüm Temizlikdir vsvs Sigortasıdır vs Gerisi ilah-itaktirin yem kalteleri falan [/QUOTE]
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
FORUM
Hayvancılık
Büyükbaş Hayvancılık
Süt Hayvanclığı
Modotörlerim Uzman Arkadaşlar Tecrübeliler Baksın Ve Cevaplasın Lütfen
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Kabul
Daha fazla bilgi edin…
Alt