PORTAL
FORUM
Forumlar
Giriş yap
Kayıt ol
Neler Yeni?
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Forumlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
FORUM
Hayvancılık
Büyükbaş Hayvancılık
Süt Hayvanclığı
Modotörlerim Uzman Arkadaşlar Tecrübeliler Baksın Ve Cevaplasın Lütfen
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap ver
<blockquote data-quote="KOPARANLI AHMET" data-source="post: 928345" data-attributes="member: 42564"><p><strong>Ynt: Modotörlerim Uzman Arkadaşlar Tecrübeliler Baksın Ve Cevaplasın Lütfen</strong></p><p></p><p></p><p>Hata bende kusura bakma araba derken kamyondan bahsettim.Biliyorsunuz diye yazmamıştım .ev ile araba 4 bin ayıralım demiştim sizde lüx yaşıyorsunuz demişsin soruyorum 11 kişi aylık ne kadarla geçinir iki kamyonun aylık masrafı nedir ? Bilmiyorum diyeceksin bende o zaman diyorumki bilmedigin konu hakkında yorum yapma...Bu arada hedefin 500 bin olabilir söyledigin zaman içinde bu çok ütopik...Gelelim 10 bin aylıkla neden çiftçilik yapıyorsunuz demişsin yada demeye getirmişsin ona karşılık diyorum ki biz gübredir mazottur bunları kamyondan karşılarız harmandada toplu para elimize geçer.Hersene zarar edecek olsakta topraktan traktorden vazgeçmeyiz.Kiminin haz aldıgı bir hobisi vardır bizimde çiftçilik bu işi paradan ziyade zevk için yapıyoruz.Kulaga aylık 10 bin güzel geliyor degilmi kusura bakmada o bahsettigin 2 3 bin e çalışanlar akşam 5 de evinde yazin klimalı kışın sıcacık yerlerde hepsi uykusunu alır aylık 10 bin kazanılıyormuş denir ama Herkez 48 saatte sadece 3 saat uykusu olan birinden bahsetmez.Herkez tipi rüzgar varken buz gibi havada çadır nasıl çekilir bilmesin o çadırın rüzgardan yere düşüp aşagıda katlanıp yukarı atılıp sererken tekrar rüzgarın aşagıya düşürdügünü bilmesin akşam yatarken yanındaki ictigin suyun sabah kalktıgında dondugunu bilmesin ama X KİŞİ AYLIK 10 BİN KAZANIYORMUŞ VAY ANASINI BEN OLSAM NELER YAPARIM O PARAYLA NEREYE KOYUYOR O KADAR PARAYI DEMEYİ BİLSİN.LAFIM SEN VE SENİN GİBİ DÜŞÜNENLERE...</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="KOPARANLI AHMET, post: 928345, member: 42564"] [b]Ynt: Modotörlerim Uzman Arkadaşlar Tecrübeliler Baksın Ve Cevaplasın Lütfen[/b] Hata bende kusura bakma araba derken kamyondan bahsettim.Biliyorsunuz diye yazmamıştım .ev ile araba 4 bin ayıralım demiştim sizde lüx yaşıyorsunuz demişsin soruyorum 11 kişi aylık ne kadarla geçinir iki kamyonun aylık masrafı nedir ? Bilmiyorum diyeceksin bende o zaman diyorumki bilmedigin konu hakkında yorum yapma...Bu arada hedefin 500 bin olabilir söyledigin zaman içinde bu çok ütopik...Gelelim 10 bin aylıkla neden çiftçilik yapıyorsunuz demişsin yada demeye getirmişsin ona karşılık diyorum ki biz gübredir mazottur bunları kamyondan karşılarız harmandada toplu para elimize geçer.Hersene zarar edecek olsakta topraktan traktorden vazgeçmeyiz.Kiminin haz aldıgı bir hobisi vardır bizimde çiftçilik bu işi paradan ziyade zevk için yapıyoruz.Kulaga aylık 10 bin güzel geliyor degilmi kusura bakmada o bahsettigin 2 3 bin e çalışanlar akşam 5 de evinde yazin klimalı kışın sıcacık yerlerde hepsi uykusunu alır aylık 10 bin kazanılıyormuş denir ama Herkez 48 saatte sadece 3 saat uykusu olan birinden bahsetmez.Herkez tipi rüzgar varken buz gibi havada çadır nasıl çekilir bilmesin o çadırın rüzgardan yere düşüp aşagıda katlanıp yukarı atılıp sererken tekrar rüzgarın aşagıya düşürdügünü bilmesin akşam yatarken yanındaki ictigin suyun sabah kalktıgında dondugunu bilmesin ama X KİŞİ AYLIK 10 BİN KAZANIYORMUŞ VAY ANASINI BEN OLSAM NELER YAPARIM O PARAYLA NEREYE KOYUYOR O KADAR PARAYI DEMEYİ BİLSİN.LAFIM SEN VE SENİN GİBİ DÜŞÜNENLERE... [/QUOTE]
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
FORUM
Hayvancılık
Büyükbaş Hayvancılık
Süt Hayvanclığı
Modotörlerim Uzman Arkadaşlar Tecrübeliler Baksın Ve Cevaplasın Lütfen
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Kabul
Daha fazla bilgi edin…
Alt