PORTAL
FORUM
Forumlar
Giriş yap
Kayıt ol
Neler Yeni?
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Forumlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
FORUM
Hayvancılık
Büyükbaş Hayvancılık
Besi Hayvancılığı
Montofon dan etçile geçiş
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap ver
<blockquote data-quote="kırşehirli40" data-source="post: 949757" data-attributes="member: 20835"><p><strong>Ynt: Montofon dan etçile geçiş</strong></p><p></p><p>Merhaba hemşerim, en iyisini düşünmüşssün, ben de Akpınar hacıselimli köyündenim, montofona angusu bizim amca attırmıştı devasa ve boynuzsuz simdiyah ve tren gibi uzun bir hayvan olmuştu, daha 1 yaşını az geçmişti 5 milyara vermişti düşün, randıman dersek çiftlik sahipleri 66 civarı diyor, ama belçika mavisi doğumu zor olabiliyormuş, sen nerdesin bilmiyorum ama bizim oraya tırnak yapısylafa uyan etçilerden angus olur, diğerleri taşırgayabilir bence heleki simental falan, hiç düşünme hepsine angus attır, olmadı aksaraydan saf bir angus boğa al kat içine.bereketli olsun</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="kırşehirli40, post: 949757, member: 20835"] [b]Ynt: Montofon dan etçile geçiş[/b] Merhaba hemşerim, en iyisini düşünmüşssün, ben de Akpınar hacıselimli köyündenim, montofona angusu bizim amca attırmıştı devasa ve boynuzsuz simdiyah ve tren gibi uzun bir hayvan olmuştu, daha 1 yaşını az geçmişti 5 milyara vermişti düşün, randıman dersek çiftlik sahipleri 66 civarı diyor, ama belçika mavisi doğumu zor olabiliyormuş, sen nerdesin bilmiyorum ama bizim oraya tırnak yapısylafa uyan etçilerden angus olur, diğerleri taşırgayabilir bence heleki simental falan, hiç düşünme hepsine angus attır, olmadı aksaraydan saf bir angus boğa al kat içine.bereketli olsun [/QUOTE]
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
FORUM
Hayvancılık
Büyükbaş Hayvancılık
Besi Hayvancılığı
Montofon dan etçile geçiş
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Kabul
Daha fazla bilgi edin…
Alt