PORTAL
FORUM
Forumlar
Giriş yap
Kayıt ol
Neler Yeni?
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Forumlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
FORUM
Traktörler
Fiat
Teknik Bilgiler-Yorumlar
motor çekişten düştü
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap ver
<blockquote data-quote="GENÇ EYMIRLİ" data-source="post: 945097" data-attributes="member: 22534"><p><strong>Ynt: motor çekişten düştü</strong></p><p></p><p>kardeşim moralini bozmak gibi olmasın ama. Başımdan geçti. Aklında bulunsun diye anlatayim. 4ay önce bende pompa yı ayarlatayim soğuklarda rahat çalışsin çekisi ıyi olsun diye neyse pompa geldi usta taktı motor da patırtı var gazi yavaş yiyor 2vites düştü 1500deviri geçince acayip ses yapıyordu. Ben bu şekilde 50km yol yaptım geri çorum a gıderken de ekin yüklü gittim. Ordan doğru pompaci ya . Senin motor un silindir kapağı bitmiş biz pompayı yaptık pompa güçlendi o da ordan arıza verdi dedi ben kabul etmedim bayağı uğraştı en sonunda enjektörleri yeniden söktü temizledi taktı . Motorun sesinden hemen anladım tamam ışte düzeldi dedim .sorun şu enjektör veya borulardan biri tıkanma yapmış .köye geldim motor bu seferde subablar kaçırmış sabahları çalışmıyor du kapağı yaptırdım. Paraya mi yanayim yoksa motorun önceki halinden kötü olmasına mi bilemiyorum. O motoru fazla kullanma öyle yoksa daha büyük masraf acar .</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="GENÇ EYMIRLİ, post: 945097, member: 22534"] [b]Ynt: motor çekişten düştü[/b] kardeşim moralini bozmak gibi olmasın ama. Başımdan geçti. Aklında bulunsun diye anlatayim. 4ay önce bende pompa yı ayarlatayim soğuklarda rahat çalışsin çekisi ıyi olsun diye neyse pompa geldi usta taktı motor da patırtı var gazi yavaş yiyor 2vites düştü 1500deviri geçince acayip ses yapıyordu. Ben bu şekilde 50km yol yaptım geri çorum a gıderken de ekin yüklü gittim. Ordan doğru pompaci ya . Senin motor un silindir kapağı bitmiş biz pompayı yaptık pompa güçlendi o da ordan arıza verdi dedi ben kabul etmedim bayağı uğraştı en sonunda enjektörleri yeniden söktü temizledi taktı . Motorun sesinden hemen anladım tamam ışte düzeldi dedim .sorun şu enjektör veya borulardan biri tıkanma yapmış .köye geldim motor bu seferde subablar kaçırmış sabahları çalışmıyor du kapağı yaptırdım. Paraya mi yanayim yoksa motorun önceki halinden kötü olmasına mi bilemiyorum. O motoru fazla kullanma öyle yoksa daha büyük masraf acar . [/QUOTE]
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
FORUM
Traktörler
Fiat
Teknik Bilgiler-Yorumlar
motor çekişten düştü
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Kabul
Daha fazla bilgi edin…
Alt