PORTAL
FORUM
Forumlar
Giriş yap
Kayıt ol
Neler Yeni?
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Forumlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
FORUM
İş Makinaları
İş Makinaları
Kamyon ve Ağır Vasıtalar
Motor Yağındaki Tortu. ( Az Acil Yardım )
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap ver
<blockquote data-quote="ofas" data-source="post: 1050240" data-attributes="member: 20560"><p>Eyvallah Yakup abi. İlk fırsatta götüreyim. Bizim Tm ile vardiyalı demek ki. Eğer Tm kışın sabahtan, yazın öğleden sonra çalışmaya kalkarsa ustaya gitmesi gerekiyor. Demek bu yüzden usta öyle söylüyor. </p><p></p><p>Bu arada Tm arada bir nakliye yapayım, yaz tatilinde ek gelir olsun diyen bir öğretmenden aldım. Çekme belgeli ve şehrin ortasındaydi. Ustaya baktiralim dedim. Trafik başımızı yakabilir. Araç düzgün, bana güven dedi. (İnsanlara güvenme tarafindayim.) Onada aynen söyledim. Gözünün içine baktım. Belki yemin etmesi ama etmiş kadar oldu. Bir iki teyid ettirince peki deyip aldım. Sanayiye zor vardık. Yola sığmıyor. Direksiyon kutusu, revizyon, yakıt deposu, frenler, 4 lastik ( ucuz diye doblo lastiği takmış bir gariplik var ama ne diyordum ), hız göstergesi vs aklıma gelenler bunlar. 5.350 adama verdik sanayi 6.000gecti bir yılda. Nasip dedik mecburen. Ama bence alınacak araç değil. Serinde max 500kg yük ile sakin sakin gidecekse belki.</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="ofas, post: 1050240, member: 20560"] Eyvallah Yakup abi. İlk fırsatta götüreyim. Bizim Tm ile vardiyalı demek ki. Eğer Tm kışın sabahtan, yazın öğleden sonra çalışmaya kalkarsa ustaya gitmesi gerekiyor. Demek bu yüzden usta öyle söylüyor. Bu arada Tm arada bir nakliye yapayım, yaz tatilinde ek gelir olsun diyen bir öğretmenden aldım. Çekme belgeli ve şehrin ortasındaydi. Ustaya baktiralim dedim. Trafik başımızı yakabilir. Araç düzgün, bana güven dedi. (İnsanlara güvenme tarafindayim.) Onada aynen söyledim. Gözünün içine baktım. Belki yemin etmesi ama etmiş kadar oldu. Bir iki teyid ettirince peki deyip aldım. Sanayiye zor vardık. Yola sığmıyor. Direksiyon kutusu, revizyon, yakıt deposu, frenler, 4 lastik ( ucuz diye doblo lastiği takmış bir gariplik var ama ne diyordum ), hız göstergesi vs aklıma gelenler bunlar. 5.350 adama verdik sanayi 6.000gecti bir yılda. Nasip dedik mecburen. Ama bence alınacak araç değil. Serinde max 500kg yük ile sakin sakin gidecekse belki. [/QUOTE]
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
FORUM
İş Makinaları
İş Makinaları
Kamyon ve Ağır Vasıtalar
Motor Yağındaki Tortu. ( Az Acil Yardım )
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Kabul
Daha fazla bilgi edin…
Alt