PORTAL
FORUM
Forumlar
Giriş yap
Kayıt ol
Neler Yeni?
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Forumlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
FORUM
Çiftçilik Genel
Çiftçi Muhabbetleri
Motorine 7 kuruş zam yapıldı
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap ver
<blockquote data-quote="FatihEFE" data-source="post: 1013230" data-attributes="member: 55057"><p>sen 21 kuruşluk işlem hacmi deyince benim aklıma borsacı fıkrası geldi</p><p>iki borsacı parkta yürüyorlarmış kurt olan çaylağa nasihat veriyormuş. </p><p>-sadece fırsatları değerlendirerek iyi bir borsacı olunmaz aynı zamanda fırsatta yaratmalısın bak mesela sana bir milyar versem şu köpek pisliğini yermisin diye sormuş</p><p>genç olan da teste tabi olduğunu düşünerek ''yerim'' demiş ve yemiş 1 milyarı almış</p><p>devam ediyorlar sohbete sohbetin bir yerinde genç olan diyorki </p><p>-peki üstadım ben size 1 milyar versem siz bu pisliği yermisiniz </p><p>ihtiyar olan da yiyor ve 1 milyar alıyor.</p><p>Sonra genç olanın aklına bir soru takılıyor</p><p>-peki efendim ikimizinde cebindeki parada bir değişiklik olmadı biz boku niye yedik</p><p>-öyle deme evlat durup dururken 2 milyar liralık işlem hacmi yarattık</p><p>şimdi 10 kuruş indirdiler 11 kuruş zam geldi bu b........</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="FatihEFE, post: 1013230, member: 55057"] sen 21 kuruşluk işlem hacmi deyince benim aklıma borsacı fıkrası geldi iki borsacı parkta yürüyorlarmış kurt olan çaylağa nasihat veriyormuş. -sadece fırsatları değerlendirerek iyi bir borsacı olunmaz aynı zamanda fırsatta yaratmalısın bak mesela sana bir milyar versem şu köpek pisliğini yermisin diye sormuş genç olan da teste tabi olduğunu düşünerek ''yerim'' demiş ve yemiş 1 milyarı almış devam ediyorlar sohbete sohbetin bir yerinde genç olan diyorki -peki üstadım ben size 1 milyar versem siz bu pisliği yermisiniz ihtiyar olan da yiyor ve 1 milyar alıyor. Sonra genç olanın aklına bir soru takılıyor -peki efendim ikimizinde cebindeki parada bir değişiklik olmadı biz boku niye yedik -öyle deme evlat durup dururken 2 milyar liralık işlem hacmi yarattık şimdi 10 kuruş indirdiler 11 kuruş zam geldi bu b........ [/QUOTE]
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
FORUM
Çiftçilik Genel
Çiftçi Muhabbetleri
Motorine 7 kuruş zam yapıldı
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Kabul
Daha fazla bilgi edin…
Alt