PORTAL
FORUM
Forumlar
Giriş yap
Kayıt ol
Neler Yeni?
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Forumlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
FORUM
Çiftçilik Genel
Çiftçi Muhabbetleri
Motorine 7 kuruş zam yapıldı
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap ver
<blockquote data-quote="YAVUZ_13" data-source="post: 1013422" data-attributes="member: 33118"><p>Herşeyi geçtim de </p><p>Bir trakkulup üyesi 102 tane msj yazmış olacak bu 102 msjın nerdeyse %90 ı hükümetin tarım politikalarına yapılan eleştirilere savunma niteliğinde siyasi msj olacak ve bir tane yöneticide çıkıp sizi uyarmayacak</p><p>Hani bu site tarım traktör vs vs sitesiydi buyrun sizi göreve davet ediyorum Sayın yöneticiler</p><p>Tarafsız ve adil bir şekilde her üyenin msjlarını inceleyin </p><p>Kaynari isimli Üye gibi % 90lara varan yüksek miktarda siyasi msjlar yazan olmuşmu olmamışmı sizde görün bizide aydınlatın ve bunun bir cezası bir yaptırımı varsa uygulamanız için sizleri göreve davet ediyorum </p><p></p><p></p><p>Bukadar savunmacı bir nitelik troller harici pek nadir rastlanıyor sanal alemde </p><p>Buarada 2014 deki bazı istatistik bilgileri yazmışsınız </p><p>Fakat malesef biz ozaman da tarım politikalarını mazot fiyatlarını mazottaki yüksek vergileri eleştiriyorduk Halada eleştiriyoruz</p><p>Bence illaki bir tarih verecekseniz 2002 sonrası ve 2002 öncesinden bilgiler verin</p><p></p><p>Ne diyelim ki</p><p>Şaka gibi ama gerçek</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="YAVUZ_13, post: 1013422, member: 33118"] Herşeyi geçtim de Bir trakkulup üyesi 102 tane msj yazmış olacak bu 102 msjın nerdeyse %90 ı hükümetin tarım politikalarına yapılan eleştirilere savunma niteliğinde siyasi msj olacak ve bir tane yöneticide çıkıp sizi uyarmayacak Hani bu site tarım traktör vs vs sitesiydi buyrun sizi göreve davet ediyorum Sayın yöneticiler Tarafsız ve adil bir şekilde her üyenin msjlarını inceleyin Kaynari isimli Üye gibi % 90lara varan yüksek miktarda siyasi msjlar yazan olmuşmu olmamışmı sizde görün bizide aydınlatın ve bunun bir cezası bir yaptırımı varsa uygulamanız için sizleri göreve davet ediyorum Bukadar savunmacı bir nitelik troller harici pek nadir rastlanıyor sanal alemde Buarada 2014 deki bazı istatistik bilgileri yazmışsınız Fakat malesef biz ozaman da tarım politikalarını mazot fiyatlarını mazottaki yüksek vergileri eleştiriyorduk Halada eleştiriyoruz Bence illaki bir tarih verecekseniz 2002 sonrası ve 2002 öncesinden bilgiler verin Ne diyelim ki Şaka gibi ama gerçek [/QUOTE]
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
FORUM
Çiftçilik Genel
Çiftçi Muhabbetleri
Motorine 7 kuruş zam yapıldı
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Kabul
Daha fazla bilgi edin…
Alt