PORTAL
FORUM
Forumlar
Giriş yap
Kayıt ol
Neler Yeni?
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Forumlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
FORUM
Çiftçilik Genel
Çiftçi Muhabbetleri
Motorine 7 kuruş zam yapıldı
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap ver
<blockquote data-quote="ziyaretci83" data-source="post: 1013423" data-attributes="member: 57302"><p>Vallah açıkcası bende mevcut hükümetin tarım politikalarındaki her konuda karşımda bu üyemizi buluyorum ve benim bu üyenin gerçek kimliği ile ilgili aklımda soru işaretleri var. Hesap basit benim cebimden 2014 te de mazot alırken TL çıkıyordu, bugünde mazot alırken TL çıkıyor. Kuru ceviriyoruz, indirimi yansıtıyoruz, diyoruzki dünyadaki düşüş bizde pompaya yansımadı ama yok anlatamıyoruz. Bak kalkınma bakanı açıklama yaptı, vergilerden sebep yansımıyor dedi diyoruz, yaz google be mübarek bak kendin gör, ama ilgili üye muhasebeci hikayesi anlatıyor ve sonunda bir şekilde konular kilit yiyor. Ben açıkca aklıma takılan bir soru soracagım, bunada hakkım olduğuna düşünüyorum. Kaynari isimli üyemizi sahsen tanıyan varmı? Yani herhangi bir buluşmada bu çiftçi arkadasımız yer aldımı? Bu sorunun bence bir mahsuru yok. Benimle ilgili olarak bu soruyuda herkes sorabilir, 1 yılı biraz aşkın bir süredir forumdayım, karaevli fuarında yer alıp çok degerli çiftçi arkadaşlarla tanışma fırsatım oldu...</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="ziyaretci83, post: 1013423, member: 57302"] Vallah açıkcası bende mevcut hükümetin tarım politikalarındaki her konuda karşımda bu üyemizi buluyorum ve benim bu üyenin gerçek kimliği ile ilgili aklımda soru işaretleri var. Hesap basit benim cebimden 2014 te de mazot alırken TL çıkıyordu, bugünde mazot alırken TL çıkıyor. Kuru ceviriyoruz, indirimi yansıtıyoruz, diyoruzki dünyadaki düşüş bizde pompaya yansımadı ama yok anlatamıyoruz. Bak kalkınma bakanı açıklama yaptı, vergilerden sebep yansımıyor dedi diyoruz, yaz google be mübarek bak kendin gör, ama ilgili üye muhasebeci hikayesi anlatıyor ve sonunda bir şekilde konular kilit yiyor. Ben açıkca aklıma takılan bir soru soracagım, bunada hakkım olduğuna düşünüyorum. Kaynari isimli üyemizi sahsen tanıyan varmı? Yani herhangi bir buluşmada bu çiftçi arkadasımız yer aldımı? Bu sorunun bence bir mahsuru yok. Benimle ilgili olarak bu soruyuda herkes sorabilir, 1 yılı biraz aşkın bir süredir forumdayım, karaevli fuarında yer alıp çok degerli çiftçi arkadaşlarla tanışma fırsatım oldu... [/QUOTE]
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
FORUM
Çiftçilik Genel
Çiftçi Muhabbetleri
Motorine 7 kuruş zam yapıldı
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Kabul
Daha fazla bilgi edin…
Alt