PORTAL
FORUM
Forumlar
Giriş yap
Kayıt ol
Neler Yeni?
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Forumlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
FORUM
Çiftçilik Genel
Çiftçi Muhabbetleri
Motorine 7 kuruş zam yapıldı
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap ver
<blockquote data-quote="Yenikentli123" data-source="post: 1013676" data-attributes="member: 33105"><p>dedemden kalma 165 var 78 model bir yil 60000 m2 bir yil 100.000m2 yer ekiyorum kuru tarim.1 kez rektefe yaptik ikinciyi istiyo gibi.koyumde ben dahil 10 u gecmez eski traktor sayisi neden?Gosteris merakimiz var.Her yil harman zamani ziyaret ederler traktor bayilerimiz bir bir benim emektari 30 a sayan bile oldu 5 yilda odersin lastikleride eskomis zaten mazot gostergeside calismiyo bak bunlar is gormez artik is gormez se sen neden 30 bin e sayiyosun enayimisin sen dedim ya bizimki ticaret olsun.Benim atam bu traktorle yilda 500.000 m2 islemis.bn niye 160 000m2 islemeyim?yilda kalan 5-10 bin parayi traktor taksiti odemek icin ugrasacagim ne gerek var agrisiz basimizi agritmaya ama milletimiz merakli yeni ya rahat olurmus toplasan yilda 10 gun calismiyodur traktorum.is adami o kadar para baglasa bi dakka stop etmez is pesinde kosturur diyar diyar...</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="Yenikentli123, post: 1013676, member: 33105"] dedemden kalma 165 var 78 model bir yil 60000 m2 bir yil 100.000m2 yer ekiyorum kuru tarim.1 kez rektefe yaptik ikinciyi istiyo gibi.koyumde ben dahil 10 u gecmez eski traktor sayisi neden?Gosteris merakimiz var.Her yil harman zamani ziyaret ederler traktor bayilerimiz bir bir benim emektari 30 a sayan bile oldu 5 yilda odersin lastikleride eskomis zaten mazot gostergeside calismiyo bak bunlar is gormez artik is gormez se sen neden 30 bin e sayiyosun enayimisin sen dedim ya bizimki ticaret olsun.Benim atam bu traktorle yilda 500.000 m2 islemis.bn niye 160 000m2 islemeyim?yilda kalan 5-10 bin parayi traktor taksiti odemek icin ugrasacagim ne gerek var agrisiz basimizi agritmaya ama milletimiz merakli yeni ya rahat olurmus toplasan yilda 10 gun calismiyodur traktorum.is adami o kadar para baglasa bi dakka stop etmez is pesinde kosturur diyar diyar... [/QUOTE]
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
FORUM
Çiftçilik Genel
Çiftçi Muhabbetleri
Motorine 7 kuruş zam yapıldı
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Kabul
Daha fazla bilgi edin…
Alt