PORTAL
FORUM
Forumlar
Giriş yap
Kayıt ol
Neler Yeni?
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Forumlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
FORUM
Çiftçilik Genel
Çiftçi Muhabbetleri
Motorine 7 kuruş zam yapıldı
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap ver
<blockquote data-quote="ydincbayram" data-source="post: 1021974" data-attributes="member: 6949"><p>Ben konuyu yeni okumaya basladim. Yavuz kardesim guzel bir konuya deginmis. Katiliyorum. Ulkemizde mazot pahali ve pahaliligini savunanlari anlamak ne mumkun dolar yuksekmis falan. Kardesim ciftcinin cikarini savunmayacaksan burada ne isin var. Eger mazot hala ucuz diyorsan gozun kormu bir suru uye istatiksel fiyat vermis pahali oldugunu ispatlayan. Burda bos bos konusup canimi sikan insanlar var biraz kendinize gelin. Diyorlarki ciftciler traktorlerini yeniliyorlar falan diye konusuluyir durumumuz iyi diyerek. Kac kisi pesin para yeni traktor aldi %10 u gecermi sorarim size. Ben 2000 2002 ve 2007 model traktorler kullaniyorum. Degistirmeyi ben bilmiyor muyum. Ipin ucunu kacirdinmi bir kere tutamazsin. Bunu burada bilen kac kisi var. Adam kalkmis hala mazot fiyatini savunuyorsa tuh senin kalibina.</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="ydincbayram, post: 1021974, member: 6949"] Ben konuyu yeni okumaya basladim. Yavuz kardesim guzel bir konuya deginmis. Katiliyorum. Ulkemizde mazot pahali ve pahaliligini savunanlari anlamak ne mumkun dolar yuksekmis falan. Kardesim ciftcinin cikarini savunmayacaksan burada ne isin var. Eger mazot hala ucuz diyorsan gozun kormu bir suru uye istatiksel fiyat vermis pahali oldugunu ispatlayan. Burda bos bos konusup canimi sikan insanlar var biraz kendinize gelin. Diyorlarki ciftciler traktorlerini yeniliyorlar falan diye konusuluyir durumumuz iyi diyerek. Kac kisi pesin para yeni traktor aldi %10 u gecermi sorarim size. Ben 2000 2002 ve 2007 model traktorler kullaniyorum. Degistirmeyi ben bilmiyor muyum. Ipin ucunu kacirdinmi bir kere tutamazsin. Bunu burada bilen kac kisi var. Adam kalkmis hala mazot fiyatini savunuyorsa tuh senin kalibina. [/QUOTE]
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
FORUM
Çiftçilik Genel
Çiftçi Muhabbetleri
Motorine 7 kuruş zam yapıldı
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Kabul
Daha fazla bilgi edin…
Alt