PORTAL
FORUM
Forumlar
Giriş yap
Kayıt ol
Neler Yeni?
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Forumlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
FORUM
Çiftçilik Genel
Çiftçi Muhabbetleri
Motorine 7 kuruş zam yapıldı
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap ver
<blockquote data-quote="ydincbayram" data-source="post: 1022251" data-attributes="member: 6949"><p>Birader haklisin haklisinda elimizdeki malzeme 5e 10 kalas ise bundan nasil kapi pencere yapacaksin. Benim meslektasim bana evet haklisiniz mazot ulkemizde pahali, tarima verilen destek ulkemizde yeterli degil, urun planlamasi yok gibi bir cok sorunu irdelemek yerine toz pembe bir tablo cizmeye kalkiyorsa nasil duzelecek bu isler. Yoksa isler yolunda da bizim mi gozumuz kor goremiyoruz. Ya da biz bu isi bilmiyoruz da o yuzden mi para kazanamiyoruz. Birazcik anladam insaatci olucam da bransim degil. Orada isler iyiymis Allah versinde hangi ciftciye faydasi var insaatta islerin iyi olmasinin. </p><p>Fatih sen benim nuansimi duzeltecegine bahsettiklerimi iyice bi dusun oyle mesaj yaz eger senin icin her sey yolundaysa hayatindan memnunsan cok iyi kazaniyorsan onu anlat da bende ogreneyim senden mademki. </p><p>Soylediklerim nankorluk olarak algilanmasin gozunuzu toprak doyursun diyenler gibi. Vurgulamak istedigim bu kadar emege riske karsi hakettigimiz degeri hakettigimiz karsiligi bulamiyoruz benim derdim bu. Bu soyledigim 10 15 yillik mevzu degil 41 yasindayim bildim bileli boyle bu is.</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="ydincbayram, post: 1022251, member: 6949"] Birader haklisin haklisinda elimizdeki malzeme 5e 10 kalas ise bundan nasil kapi pencere yapacaksin. Benim meslektasim bana evet haklisiniz mazot ulkemizde pahali, tarima verilen destek ulkemizde yeterli degil, urun planlamasi yok gibi bir cok sorunu irdelemek yerine toz pembe bir tablo cizmeye kalkiyorsa nasil duzelecek bu isler. Yoksa isler yolunda da bizim mi gozumuz kor goremiyoruz. Ya da biz bu isi bilmiyoruz da o yuzden mi para kazanamiyoruz. Birazcik anladam insaatci olucam da bransim degil. Orada isler iyiymis Allah versinde hangi ciftciye faydasi var insaatta islerin iyi olmasinin. Fatih sen benim nuansimi duzeltecegine bahsettiklerimi iyice bi dusun oyle mesaj yaz eger senin icin her sey yolundaysa hayatindan memnunsan cok iyi kazaniyorsan onu anlat da bende ogreneyim senden mademki. Soylediklerim nankorluk olarak algilanmasin gozunuzu toprak doyursun diyenler gibi. Vurgulamak istedigim bu kadar emege riske karsi hakettigimiz degeri hakettigimiz karsiligi bulamiyoruz benim derdim bu. Bu soyledigim 10 15 yillik mevzu degil 41 yasindayim bildim bileli boyle bu is. [/QUOTE]
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
FORUM
Çiftçilik Genel
Çiftçi Muhabbetleri
Motorine 7 kuruş zam yapıldı
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Kabul
Daha fazla bilgi edin…
Alt