PORTAL
FORUM
Forumlar
Giriş yap
Kayıt ol
Neler Yeni?
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Forumlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
FORUM
Çiftçilik Genel
Çiftçi Muhabbetleri
motorlu testere tavsiyesi ? (hızar)
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap ver
<blockquote data-quote="Black.Boyss.37" data-source="post: 510755" data-attributes="member: 19401"><p><strong>Ynt: motorlu testere tavsiyesi ? (hızar)</strong></p><p></p><p>yahu adam resmen göstermiş biz günde kaç depo atıyoz ufak bi toplama yok bide bizim 029 un o kapak tarafı bozuk sadece ufak bi tozlanma var bak stihle o kadar talaş topladıda tık bile dedimi sesi bile değişmedi meretin onu bide husqvarnada deneyin hep göz boyama bunlar ... husguvarnaya kötü demiyorum ama saglam kullanılmış temiz bi stihl kesinlikle arıza açmaz biz gürcü işçilerin eline verdik 029 u onlar gavur gibi acıma yok uzakdan takip ettim nası vuruyo motoru yüke gittim aldım motoru elinden dayanamayıp ve 029 bi kere sekman atıldı oleomac ı gecengün amcam satmış yerine ms 360 alacagız duruşu hafifliği küçük gibi görünebilir fakat 360 3,4 kw motor gücüne sahip yakıtı 2,7 kw 029 a göre cok ideal bi depo ile 2,5 traktor odunu rahat kesiyor çamı.. stihl bu işlerde bir numaradır biz yıllardır stihl kullandık yok nazlanırmış yok yüke girmemiş yok canım öyle şey ya motoru bitikdir yada yağı basmışlardır içine .. bu işlerde en kralı dolmar ama pek bulunmuyo piyasada fakat kendi odunumu yapacam az yaksın diyosan jonsered vazgecilmez.</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="Black.Boyss.37, post: 510755, member: 19401"] [b]Ynt: motorlu testere tavsiyesi ? (hızar)[/b] yahu adam resmen göstermiş biz günde kaç depo atıyoz ufak bi toplama yok bide bizim 029 un o kapak tarafı bozuk sadece ufak bi tozlanma var bak stihle o kadar talaş topladıda tık bile dedimi sesi bile değişmedi meretin onu bide husqvarnada deneyin hep göz boyama bunlar ... husguvarnaya kötü demiyorum ama saglam kullanılmış temiz bi stihl kesinlikle arıza açmaz biz gürcü işçilerin eline verdik 029 u onlar gavur gibi acıma yok uzakdan takip ettim nası vuruyo motoru yüke gittim aldım motoru elinden dayanamayıp ve 029 bi kere sekman atıldı oleomac ı gecengün amcam satmış yerine ms 360 alacagız duruşu hafifliği küçük gibi görünebilir fakat 360 3,4 kw motor gücüne sahip yakıtı 2,7 kw 029 a göre cok ideal bi depo ile 2,5 traktor odunu rahat kesiyor çamı.. stihl bu işlerde bir numaradır biz yıllardır stihl kullandık yok nazlanırmış yok yüke girmemiş yok canım öyle şey ya motoru bitikdir yada yağı basmışlardır içine .. bu işlerde en kralı dolmar ama pek bulunmuyo piyasada fakat kendi odunumu yapacam az yaksın diyosan jonsered vazgecilmez. [/QUOTE]
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
FORUM
Çiftçilik Genel
Çiftçi Muhabbetleri
motorlu testere tavsiyesi ? (hızar)
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Kabul
Daha fazla bilgi edin…
Alt