PORTAL
FORUM
Forumlar
Giriş yap
Kayıt ol
Neler Yeni?
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Forumlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
FORUM
Çiftçilik Genel
Çiftçi Muhabbetleri
motorlu testere tavsiyesi ? (hızar)
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap ver
<blockquote data-quote="uZMANN" data-source="post: 764926" data-attributes="member: 52431"><p><strong>Ynt: motorlu testere tavsiyesi ? (hızar)</strong></p><p></p><p>slm aleyküm arkadaşlar şuanki piyasada satılan motorlu testerelerin tamamı çinde montaj ediliyor sebebi işcilik kendi ülkelerine oranla 10da1ine denk geliyor yani anlıyacanız bmv mercedes audi ford opel volvo gibi büyük araba fabrikalarıbile araçlarını orada toplatıyo kendi patentleri altında üretiliyor yani kalite aynı sadece işçilik maliyetini düşürmek çinde toplanıyordiye kalıtesiz değiller ülkemize zamanında girmiş bazı markalar sitil husgvrna dolmar vs bunlar isim yapmış bu ülkede bu isimler hiç bizaman değişmez ancak şu aralar yerel kanallarda hızar reklamları bayaa yoğunluk içerisinde ben bunlardan oleo mac castor secho ve diğer markalar hepsini araştırdım bunlar senede 3.5.10 sefer kullananlar için ideal makinalar ancak bunların içinde sitil husgvrna dolmar kadar kaliteli bir marka arkadaşlar kore malı hyundai 650 turbo motorlu testere bu markayı araştırıp adreslerinden meil yolu ile bilgi aldık ve internette araştırdık bu makına huyundai tarafından yapılmıştır ve çinde toplatılmıştır makinaya salamlık dayanıklılık uzun ömürlülük garantisini hyundainin kendisi vermektedir bu makina ayrı zamanda almanyadan sağlamlık dayanıklılık va uzun ömürlü ürün sertifikasını almıştır makinayı birzat getittirib inceledik ve test ettik sonuç hyundainin 650turbosu cerçekten mükemmel bir cihaz ürün ün yakıtının fazla oldunu yazan arkadaşlarımız var evet ilk geldinde mekine tamamen fabrika ayarlı oldu için banada fazla yakıyomuş gibi geldi servisine götürüp yakıtını ayarına ayrı zamanda ya pompası ayarınıda yaptırın gücünden hiç bir eksilme olmuyor çünkü turbo var acayip derecede kullanışlı bir makina ve hiç bir şekilde parça sıkıntısı yok 350 liraya bu makina gerçekten mükenmel tekrarlıyorum arkadaşlar bu ürün hyundainin kendi malıdır</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="uZMANN, post: 764926, member: 52431"] [b]Ynt: motorlu testere tavsiyesi ? (hızar)[/b] slm aleyküm arkadaşlar şuanki piyasada satılan motorlu testerelerin tamamı çinde montaj ediliyor sebebi işcilik kendi ülkelerine oranla 10da1ine denk geliyor yani anlıyacanız bmv mercedes audi ford opel volvo gibi büyük araba fabrikalarıbile araçlarını orada toplatıyo kendi patentleri altında üretiliyor yani kalite aynı sadece işçilik maliyetini düşürmek çinde toplanıyordiye kalıtesiz değiller ülkemize zamanında girmiş bazı markalar sitil husgvrna dolmar vs bunlar isim yapmış bu ülkede bu isimler hiç bizaman değişmez ancak şu aralar yerel kanallarda hızar reklamları bayaa yoğunluk içerisinde ben bunlardan oleo mac castor secho ve diğer markalar hepsini araştırdım bunlar senede 3.5.10 sefer kullananlar için ideal makinalar ancak bunların içinde sitil husgvrna dolmar kadar kaliteli bir marka arkadaşlar kore malı hyundai 650 turbo motorlu testere bu markayı araştırıp adreslerinden meil yolu ile bilgi aldık ve internette araştırdık bu makına huyundai tarafından yapılmıştır ve çinde toplatılmıştır makinaya salamlık dayanıklılık uzun ömürlülük garantisini hyundainin kendisi vermektedir bu makina ayrı zamanda almanyadan sağlamlık dayanıklılık va uzun ömürlü ürün sertifikasını almıştır makinayı birzat getittirib inceledik ve test ettik sonuç hyundainin 650turbosu cerçekten mükemmel bir cihaz ürün ün yakıtının fazla oldunu yazan arkadaşlarımız var evet ilk geldinde mekine tamamen fabrika ayarlı oldu için banada fazla yakıyomuş gibi geldi servisine götürüp yakıtını ayarına ayrı zamanda ya pompası ayarınıda yaptırın gücünden hiç bir eksilme olmuyor çünkü turbo var acayip derecede kullanışlı bir makina ve hiç bir şekilde parça sıkıntısı yok 350 liraya bu makina gerçekten mükenmel tekrarlıyorum arkadaşlar bu ürün hyundainin kendi malıdır [/QUOTE]
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
FORUM
Çiftçilik Genel
Çiftçi Muhabbetleri
motorlu testere tavsiyesi ? (hızar)
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Kabul
Daha fazla bilgi edin…
Alt