PORTAL
FORUM
Forumlar
Giriş yap
Kayıt ol
Neler Yeni?
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Forumlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
FORUM
Tarım Ekipmanları ve Sulama
Biçim-Hasat Ekipmanları
Motorlu tırpan tavsiyesi 2016
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap ver
<blockquote data-quote="ofas" data-source="post: 1044924" data-attributes="member: 20560"><p>Bende Kaan marka var geçen sene aldım. motor kısmı sırtta olan yani bisiklet gidonu gibi olan değil. </p><p></p><p>Ben yarım saat kullandığımda kollarım özellikle sezon başında çok rahatsız oluyor. Sanki bisiklet gidonu şeklinde olanlarından almalıymışım. Benim aldığım model makinenin engebeli arazide sürekli açı değiştirerek kullanıldığı yerlerde tavsiye edilen modeliymiş. Satıcının gazıyla aldım. </p><p></p><p>Başka model ve marka hakkında bilgimin olmaması sebebi ile yanıltıcı bilgi vermek istemem. Ben fazla kullanmayacağımdan ucuz olanını tercih ettim. 1.9 hp gücü var. </p><p></p><p>Marka ve model tavsiyesi olur ben çok daha önemlisini söyliyeyim. 2 zamanlı motor kullanıldığından yağ ve benzin karışımlı yakıt tüketeceksiniz. Dikkat etmeniz gereken konular:</p><p>- Karışım en geç 4 saat içinde kullanılmalı.</p><p>- Depo içindeki yakıt eğer 4 saatten fazla kaldı ise kullanılmadan dökülmeli yada başka yerde kullanılmalı. </p><p>- Kaliteli 2 zamanlı yağ kullanmaya gayret edin. </p><p></p><p>Birde 1.9hp bence sadece ot biçer çalı-çırpı hem motoru hem sizi yorar.</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="ofas, post: 1044924, member: 20560"] Bende Kaan marka var geçen sene aldım. motor kısmı sırtta olan yani bisiklet gidonu gibi olan değil. Ben yarım saat kullandığımda kollarım özellikle sezon başında çok rahatsız oluyor. Sanki bisiklet gidonu şeklinde olanlarından almalıymışım. Benim aldığım model makinenin engebeli arazide sürekli açı değiştirerek kullanıldığı yerlerde tavsiye edilen modeliymiş. Satıcının gazıyla aldım. Başka model ve marka hakkında bilgimin olmaması sebebi ile yanıltıcı bilgi vermek istemem. Ben fazla kullanmayacağımdan ucuz olanını tercih ettim. 1.9 hp gücü var. Marka ve model tavsiyesi olur ben çok daha önemlisini söyliyeyim. 2 zamanlı motor kullanıldığından yağ ve benzin karışımlı yakıt tüketeceksiniz. Dikkat etmeniz gereken konular: - Karışım en geç 4 saat içinde kullanılmalı. - Depo içindeki yakıt eğer 4 saatten fazla kaldı ise kullanılmadan dökülmeli yada başka yerde kullanılmalı. - Kaliteli 2 zamanlı yağ kullanmaya gayret edin. Birde 1.9hp bence sadece ot biçer çalı-çırpı hem motoru hem sizi yorar. [/QUOTE]
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
FORUM
Tarım Ekipmanları ve Sulama
Biçim-Hasat Ekipmanları
Motorlu tırpan tavsiyesi 2016
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Kabul
Daha fazla bilgi edin…
Alt