PORTAL
FORUM
Forumlar
Giriş yap
Kayıt ol
Neler Yeni?
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Forumlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
FORUM
Tarım Ekipmanları ve Sulama
Balyalama-Paketleme Ekipmanları
MTural Balya Yükleme Makinesi Wideo & Fotoğraf...
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap ver
<blockquote data-quote="MTURAL" data-source="post: 871694" data-attributes="member: 56234"><p><strong>Ynt: MTural Balya Yükleme Makinesi Wideo & Fotoğraf...</strong></p><p></p><p>Selamlar, Ben Muammer Tural. MTURAL MAKİNE nin sahibiyim.</p><p>İmal ettiğimiz Balya Toplama Makinesi için yazılanları okudum. Yanlış veya eksik bilinenleri düzeltmek ihtiyacı oluştu. İnsanların beni yanlış tanımalarını istemem.</p><p>- Bu makine tamamen benim herbir civatasına kadar tasarlayıp çizdiğim ve ürettiğim makinedir. Hiç bir yerden, gidip incelemedim. Öyle olsa 20 günde yapardım. 6,5 ay çizmeye tasarlamaya uğraşmazdım.</p><p>- Arcusin le hiç bir parçası benzemez. Tekerleğinden, ön tablasına kadar inceleyin. Çalışma sistemi olarak benzer özellikleri var. Bu da normal değilmi? Kaç marka biçerdöver, traktör var, çalışma sistemleri hep aynı.</p><p>- Yazdığım yazıya gelince. Bazıları üzerine alınıp darılmışlar. Fuarda biri geliyor lastikleri niye kalın kullandın. Diğeri şaseyi neden bukadar kalın tuttun. Arkadaş biz böyle uygun gördük, ince teker olunca çabuk yan yatabilir diye düşündük. Kalın şase kullandık küfür etmesinler malzemeden çalmış diye uzun yıllar çalışsın istedik. Irsızlarda çalar ibaresi daha Bismillah fuarın birinci günü bir makinenin altına yatmış hidrolik pistonların ve valf grubunun resimlerini çekiyor. Öğrendik ki arkadaş tornacı imiş.</p><p>- Tx 98 modeli 98 adet balya alıyor. 4 adet yaptım. Birde Tx 182 var. 182 adet balya alan. O makine daha kapsamlı. Bir sırayı yatık, diğer sırayı dik diziyor. Balyaları kilitle me yapıyor. İndirme esnasında dağılmasın diye. İstenilen adette yaparım sorun değil 80, 120, 160, hiç sorun değil. Ama 180 den sonra biraz risk artıyor.</p><p>- Arkadaşlar kimseye laf sokmak, sidik yarıştırmak gibi bir derdim yok. Rızkımın peşinden koşuyorum. Herkeze kapım açık. Yolunuz Çorlu ya düşerse her zaman gelin buyrun. Misafirim olun.</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="MTURAL, post: 871694, member: 56234"] [b]Ynt: MTural Balya Yükleme Makinesi Wideo & Fotoğraf...[/b] Selamlar, Ben Muammer Tural. MTURAL MAKİNE nin sahibiyim. İmal ettiğimiz Balya Toplama Makinesi için yazılanları okudum. Yanlış veya eksik bilinenleri düzeltmek ihtiyacı oluştu. İnsanların beni yanlış tanımalarını istemem. - Bu makine tamamen benim herbir civatasına kadar tasarlayıp çizdiğim ve ürettiğim makinedir. Hiç bir yerden, gidip incelemedim. Öyle olsa 20 günde yapardım. 6,5 ay çizmeye tasarlamaya uğraşmazdım. - Arcusin le hiç bir parçası benzemez. Tekerleğinden, ön tablasına kadar inceleyin. Çalışma sistemi olarak benzer özellikleri var. Bu da normal değilmi? Kaç marka biçerdöver, traktör var, çalışma sistemleri hep aynı. - Yazdığım yazıya gelince. Bazıları üzerine alınıp darılmışlar. Fuarda biri geliyor lastikleri niye kalın kullandın. Diğeri şaseyi neden bukadar kalın tuttun. Arkadaş biz böyle uygun gördük, ince teker olunca çabuk yan yatabilir diye düşündük. Kalın şase kullandık küfür etmesinler malzemeden çalmış diye uzun yıllar çalışsın istedik. Irsızlarda çalar ibaresi daha Bismillah fuarın birinci günü bir makinenin altına yatmış hidrolik pistonların ve valf grubunun resimlerini çekiyor. Öğrendik ki arkadaş tornacı imiş. - Tx 98 modeli 98 adet balya alıyor. 4 adet yaptım. Birde Tx 182 var. 182 adet balya alan. O makine daha kapsamlı. Bir sırayı yatık, diğer sırayı dik diziyor. Balyaları kilitle me yapıyor. İndirme esnasında dağılmasın diye. İstenilen adette yaparım sorun değil 80, 120, 160, hiç sorun değil. Ama 180 den sonra biraz risk artıyor. - Arkadaşlar kimseye laf sokmak, sidik yarıştırmak gibi bir derdim yok. Rızkımın peşinden koşuyorum. Herkeze kapım açık. Yolunuz Çorlu ya düşerse her zaman gelin buyrun. Misafirim olun. [/QUOTE]
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
FORUM
Tarım Ekipmanları ve Sulama
Balyalama-Paketleme Ekipmanları
MTural Balya Yükleme Makinesi Wideo & Fotoğraf...
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Kabul
Daha fazla bilgi edin…
Alt