PORTAL
FORUM
Forumlar
Giriş yap
Kayıt ol
Neler Yeni?
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Forumlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
FORUM
Tarım Ekipmanları ve Sulama
Balyalama-Paketleme Ekipmanları
MTural Balya Yükleme Makinesi Wideo & Fotoğraf...
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap ver
<blockquote data-quote="MTURAL" data-source="post: 871779" data-attributes="member: 56234"><p><strong>Ynt: MTural Balya Yükleme Makinesi Wideo & Fotoğraf...</strong></p><p></p><p>Herkeze selamlar. Herkese hos bulduk. Form da cok yeniyim. Nasil cevap verilir yeni ogreniyorum. Emegi gecenlerden Allah razi olsun. Guzel paylasimlar var. Elestiri insani olgunlastirir. Tabi yapici olursa hatalar eksikler daha net ortaya cikar. Fakat bazi arkadaslar konuyu bilmeden idam etmisler. Ben yalnizca balya toplamada bir olumsuzluk var bunu cozmeye yardimci olmak nasip ise rizkimizi cikarmak icin cok arastirdim. Sonucta bu modeli yaptim. Birde bilgisayar takip basit program yazilimi ile isi kolaylastirdim. Bakin Arcusin veya benzerlerinde PLC yazilm varmi. Yapmayin arkadaslar elin gavuru yapinca goklere cikariyoruz. Adam gelip benim makinada MTURAL yazisini gavur icadi saniyor atiyorda atiyor. Ben Muammer Tural diyorum isim bas harfi M kalanlarida soy adim TURAL diyorum. Daha ne soyliyeyim. Hollandalilardan calmissin diyor adamlar.</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="MTURAL, post: 871779, member: 56234"] [b]Ynt: MTural Balya Yükleme Makinesi Wideo & Fotoğraf...[/b] Herkeze selamlar. Herkese hos bulduk. Form da cok yeniyim. Nasil cevap verilir yeni ogreniyorum. Emegi gecenlerden Allah razi olsun. Guzel paylasimlar var. Elestiri insani olgunlastirir. Tabi yapici olursa hatalar eksikler daha net ortaya cikar. Fakat bazi arkadaslar konuyu bilmeden idam etmisler. Ben yalnizca balya toplamada bir olumsuzluk var bunu cozmeye yardimci olmak nasip ise rizkimizi cikarmak icin cok arastirdim. Sonucta bu modeli yaptim. Birde bilgisayar takip basit program yazilimi ile isi kolaylastirdim. Bakin Arcusin veya benzerlerinde PLC yazilm varmi. Yapmayin arkadaslar elin gavuru yapinca goklere cikariyoruz. Adam gelip benim makinada MTURAL yazisini gavur icadi saniyor atiyorda atiyor. Ben Muammer Tural diyorum isim bas harfi M kalanlarida soy adim TURAL diyorum. Daha ne soyliyeyim. Hollandalilardan calmissin diyor adamlar. [/QUOTE]
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
FORUM
Tarım Ekipmanları ve Sulama
Balyalama-Paketleme Ekipmanları
MTural Balya Yükleme Makinesi Wideo & Fotoğraf...
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Kabul
Daha fazla bilgi edin…
Alt