PORTAL
FORUM
Forumlar
Giriş yap
Kayıt ol
Neler Yeni?
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Forumlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
FORUM
Tarım Ekipmanları ve Sulama
Balyalama-Paketleme Ekipmanları
MTural Balya Yükleme Makinesi Wideo & Fotoğraf...
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap ver
<blockquote data-quote="sebazios" data-source="post: 871792" data-attributes="member: 21067"><p><strong>Ynt: MTural Balya Yükleme Makinesi Wideo & Fotoğraf...</strong></p><p></p><p>Muammer Abi diye hitap edeceğim, samimiyetime inşallah alınmazsınız. </p><p></p><p>Öncelikle foruma hoş geldiniz. Burda olmanızın hem sizin hem de forum üyeleri açısından çok verimli olacağına eminim. </p><p></p><p>Çorlu fuarında sizinle tanışma şansım oldu. (Kartvizitiniz hala duruyor) Makina hakkında birkaç sohbetimiz de oldu üstelik. Aramızdaki tanışmayı başka bir başlıkta anlatmıştım. Aradım ama bulamadım. </p><p></p><p>Balya, balya makinaları, toplama ve taşıma ataçmanları hakkında sürekli inceleme halindeyiz. Sitede (ben de dahil) bu işten gelir sağlayan 10 ' un üzerinde üye var. Doğal olarak yeni ürün, geliştirme ve konuları yakından takip ediyoruz. </p><p></p><p>Bahsettiğiniz gibi ülkemizde bu konuda bariz bir sıkıntı var. Gerek iş gücü maliyetlerinin (hammaliye) yüksek olması, gerekse kuru kaba yem ihtiyacının büyük bölümünün hala (en ilkel paketlere yöntemlerinden biri olan) küçük prizmatik balya olarak üretilmesi bu konudaki ihtiyaçları arttırıyor. </p><p></p><p>Doğal olarak kendi çözüm yöntemlerimizi bulmaya çalışıyoruz. </p><p></p><p>Aşağıdaki konu bu kapsamadık çalışmalardan biri: </p><p></p><p><a href="http://www.trakkulup.net/romork-tasima-ekipmanlari/balya-romorku-faaliyete-gecti/58/" target="_blank">http://www.trakkulup.net/romork-tasima-ekipmanlari/balya-romorku-faaliyete-gecti/58/</a></p><p></p><p>Şu an çıkmam gerekiyor. Soracağım çok soru var. Ileriki günlerde görüşmek üzere başarılar.</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="sebazios, post: 871792, member: 21067"] [b]Ynt: MTural Balya Yükleme Makinesi Wideo & Fotoğraf...[/b] Muammer Abi diye hitap edeceğim, samimiyetime inşallah alınmazsınız. Öncelikle foruma hoş geldiniz. Burda olmanızın hem sizin hem de forum üyeleri açısından çok verimli olacağına eminim. Çorlu fuarında sizinle tanışma şansım oldu. (Kartvizitiniz hala duruyor) Makina hakkında birkaç sohbetimiz de oldu üstelik. Aramızdaki tanışmayı başka bir başlıkta anlatmıştım. Aradım ama bulamadım. Balya, balya makinaları, toplama ve taşıma ataçmanları hakkında sürekli inceleme halindeyiz. Sitede (ben de dahil) bu işten gelir sağlayan 10 ' un üzerinde üye var. Doğal olarak yeni ürün, geliştirme ve konuları yakından takip ediyoruz. Bahsettiğiniz gibi ülkemizde bu konuda bariz bir sıkıntı var. Gerek iş gücü maliyetlerinin (hammaliye) yüksek olması, gerekse kuru kaba yem ihtiyacının büyük bölümünün hala (en ilkel paketlere yöntemlerinden biri olan) küçük prizmatik balya olarak üretilmesi bu konudaki ihtiyaçları arttırıyor. Doğal olarak kendi çözüm yöntemlerimizi bulmaya çalışıyoruz. Aşağıdaki konu bu kapsamadık çalışmalardan biri: [url]http://www.trakkulup.net/romork-tasima-ekipmanlari/balya-romorku-faaliyete-gecti/58/[/url] Şu an çıkmam gerekiyor. Soracağım çok soru var. Ileriki günlerde görüşmek üzere başarılar. [/QUOTE]
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
FORUM
Tarım Ekipmanları ve Sulama
Balyalama-Paketleme Ekipmanları
MTural Balya Yükleme Makinesi Wideo & Fotoğraf...
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Kabul
Daha fazla bilgi edin…
Alt