PORTAL
FORUM
Forumlar
Giriş yap
Kayıt ol
Neler Yeni?
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Forumlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
FORUM
Çiftçilik Genel
Çiftçi Muhabbetleri
Muhris muhavazasi ile ilgili dava
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap ver
<blockquote data-quote="ismail_17" data-source="post: 1361314" data-attributes="member: 25443"><p>Baba evlat arasi bu tür satışlar bozuluyormus genelde</p><p>Benim arkadasa babasi çiftliği satış yapti ama önce baba başka güvendikleri birine belli bir süre guvendikleri kişide kaldı sonra oğluna satış yaptılar , bu şekilde satış sorun olmuyormuş</p><p>Birde bu arsaya ev yapilmis bildiğim kadar yapilan ev degeri arsanın degerinden fazla ise ev sahibi arsayi kazanıyor diye</p><p>biliyorum</p><p>Banada baba dedem verecekti çiftliği halamlar razi gelmedi tümüne belli miktar verilmesine razi oldular imza attilar </p><p>Bazen diğer kardeşler disarda baska iste oluyor işi yapacak kişiye arazi bölünmesin bu isin başında kalan madur olmasın diye gerekiyor böyle şeyler</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="ismail_17, post: 1361314, member: 25443"] Baba evlat arasi bu tür satışlar bozuluyormus genelde Benim arkadasa babasi çiftliği satış yapti ama önce baba başka güvendikleri birine belli bir süre guvendikleri kişide kaldı sonra oğluna satış yaptılar , bu şekilde satış sorun olmuyormuş Birde bu arsaya ev yapilmis bildiğim kadar yapilan ev degeri arsanın degerinden fazla ise ev sahibi arsayi kazanıyor diye biliyorum Banada baba dedem verecekti çiftliği halamlar razi gelmedi tümüne belli miktar verilmesine razi oldular imza attilar Bazen diğer kardeşler disarda baska iste oluyor işi yapacak kişiye arazi bölünmesin bu isin başında kalan madur olmasın diye gerekiyor böyle şeyler [/QUOTE]
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
FORUM
Çiftçilik Genel
Çiftçi Muhabbetleri
Muhris muhavazasi ile ilgili dava
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Kabul
Daha fazla bilgi edin…
Alt