PORTAL
FORUM
Forumlar
Giriş yap
Kayıt ol
Neler Yeni?
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Forumlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
FORUM
Çiftçilik Dışı Konular
Muhabbet - Geyik
müjde YÖK katsayıyı kaldırdı!
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap ver
<blockquote data-quote="demir45" data-source="post: 449104" data-attributes="member: 25030"><p><strong>Ynt: müjde YÖK katsayıyı kaldırdı!</strong></p><p></p><p></p><p></p><p>Sonuçta dershane paramızı devlet vermiyor her ay tıkır tıkır ödüyoruz ve öğretmenlerde yaptıkları iş kadar para alıyorlar okulda hangi öğretmen bütün hafta 50 saat derse giriyor.En fazla 35-40 saat.İlk öğretimde 30 saat.Dershanelerde başı çekip çeviren birisi var ama okullarda bu yok malesef. Devletin verdiği kitaplar karman çorman baktın mı birşey anlaşılmıyor.Öğretmenler bile kullanmıyorlar.Dershane kitapları daha iyi.Alınan emekli maaşıyla kimse geçinemiyor.Öğretmenler yine şükür etsin 500-600 lira almıyorlar.Siyasiler başlı başına bir bela zaten...</p><p></p><p>Bu işin içinden ben çıkarım,sizde çıkarsınız ama değişen bir şey olmaz, olmuyor malesef...Yazdım birşeyler ama çok derin konular girdik mi çıkılmıyor...</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="demir45, post: 449104, member: 25030"] [b]Ynt: müjde YÖK katsayıyı kaldırdı![/b] Sonuçta dershane paramızı devlet vermiyor her ay tıkır tıkır ödüyoruz ve öğretmenlerde yaptıkları iş kadar para alıyorlar okulda hangi öğretmen bütün hafta 50 saat derse giriyor.En fazla 35-40 saat.İlk öğretimde 30 saat.Dershanelerde başı çekip çeviren birisi var ama okullarda bu yok malesef. Devletin verdiği kitaplar karman çorman baktın mı birşey anlaşılmıyor.Öğretmenler bile kullanmıyorlar.Dershane kitapları daha iyi.Alınan emekli maaşıyla kimse geçinemiyor.Öğretmenler yine şükür etsin 500-600 lira almıyorlar.Siyasiler başlı başına bir bela zaten... Bu işin içinden ben çıkarım,sizde çıkarsınız ama değişen bir şey olmaz, olmuyor malesef...Yazdım birşeyler ama çok derin konular girdik mi çıkılmıyor... [/QUOTE]
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
FORUM
Çiftçilik Dışı Konular
Muhabbet - Geyik
müjde YÖK katsayıyı kaldırdı!
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Kabul
Daha fazla bilgi edin…
Alt