PORTAL
FORUM
Forumlar
Giriş yap
Kayıt ol
Neler Yeni?
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Forumlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
FORUM
Çiftçilik Dışı Konular
Genel
Edebiyat - Şiir
MUTLULUK ALEYHİNE KURŞUN SIKMA
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap ver
<blockquote data-quote="ziyaretci32" data-source="post: 1323387" data-attributes="member: 78170"><p>Ne yapayım silah sevmek suçmu </p><p>Bende belirttim zaten toplum içinde olmaz diye !</p><p>Bu silahları yasal olarak bulundurmak imkansız zaten askerde doya doya söktüm taktım epeyde sıktım </p><p>Ben illa bu silahtan evde bulunduracam demedim.</p><p>Ama yasal olsa af etmem.</p><p>(Ozaman senin ne farkın kalır ) soruna yanıt </p><p>Diye limki bende var olsada benim ne amaçla kime o silahı dogrultagim bellidir </p><p>Kötüye kullanın amacı farklı dır </p><p>Her türk asker doğar derken biz silahlarida sevmek ve kullanmak istemenin kanuna mahalif lik edeceğini sanmıyorum </p><p>Not Manisa 6. Komanda tugayi 2. Tabur 6. Bölük 162. Manga kolu bixi nişancısı ozaman elime verip sevdirmeselerdi bu silahı</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="ziyaretci32, post: 1323387, member: 78170"] Ne yapayım silah sevmek suçmu Bende belirttim zaten toplum içinde olmaz diye ! Bu silahları yasal olarak bulundurmak imkansız zaten askerde doya doya söktüm taktım epeyde sıktım Ben illa bu silahtan evde bulunduracam demedim. Ama yasal olsa af etmem. (Ozaman senin ne farkın kalır ) soruna yanıt Diye limki bende var olsada benim ne amaçla kime o silahı dogrultagim bellidir Kötüye kullanın amacı farklı dır Her türk asker doğar derken biz silahlarida sevmek ve kullanmak istemenin kanuna mahalif lik edeceğini sanmıyorum Not Manisa 6. Komanda tugayi 2. Tabur 6. Bölük 162. Manga kolu bixi nişancısı ozaman elime verip sevdirmeselerdi bu silahı [/QUOTE]
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
FORUM
Çiftçilik Dışı Konular
Genel
Edebiyat - Şiir
MUTLULUK ALEYHİNE KURŞUN SIKMA
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Kabul
Daha fazla bilgi edin…
Alt