PORTAL
FORUM
Forumlar
Giriş yap
Kayıt ol
Neler Yeni?
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Forumlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
FORUM
Traktörler
Massey Ferguson
Teknik Bilgiler-Yorumlar
nadas
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap ver
<blockquote data-quote="FatihÖZHAN" data-source="post: 1218798" data-attributes="member: 876"><p>Ankara'dan yazıyorsun galiba, Ankara bölgesi Kayseri bölgesinden az bir farkla öndedir.Ankara'da dört yıl kaldım. Aslında Türkiye'nin bir çok yerinde ve değişik iklimlerinde kaldım. Bir arkadaşımızın Sakarya bölgesinden kıyaslama yapması ile ilgili olarak Bende tanıdığım bölge ile memleketim Kayseri ile mukayese ederek tarım ekipmanın kullanılmasının farklı nedenlerini izah etmek istedim. O bölgenin toprağı Bizim bölgenin toprağı ile karşılaştırınca mayalı hamur gibi kabarık ve yumuşak olur. Nadas iklimine va zamanında yapılması maliyetleri aşağı çekeceğini ima etmek istedim. Yılda iki ürün alınırsa Ağustos ayında ne ekilir. Profilinde Ankara yazıyor. Ankara için değerlendirme de bulunuyorsun Ankarada Ağustos'da ne yetişir bilmiyordum. Ben Diyarbakır bölgesinde de üç yıl gibi kaldım. Ergani'de çok verimli topraklar vardır. Ilk ürünü kaldırınca sulama yaparlar ve sulamadan sonra toprağı işlerler yoksa verim alamazlar. Ağustos ortasında da İkinci mahsulü ekerler ve iklim müsait olduğu için Aralık başına kadar toprak işlemlerine devam ederler. Ama Ankara'da Ekim ayı girince mahsulü sezonu/mevsimi biter. Şayet örtü altı gibi bir şeyler yapıyorlarsa Başka Toprağın yapısı bu şekilde,</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="FatihÖZHAN, post: 1218798, member: 876"] Ankara'dan yazıyorsun galiba, Ankara bölgesi Kayseri bölgesinden az bir farkla öndedir.Ankara'da dört yıl kaldım. Aslında Türkiye'nin bir çok yerinde ve değişik iklimlerinde kaldım. Bir arkadaşımızın Sakarya bölgesinden kıyaslama yapması ile ilgili olarak Bende tanıdığım bölge ile memleketim Kayseri ile mukayese ederek tarım ekipmanın kullanılmasının farklı nedenlerini izah etmek istedim. O bölgenin toprağı Bizim bölgenin toprağı ile karşılaştırınca mayalı hamur gibi kabarık ve yumuşak olur. Nadas iklimine va zamanında yapılması maliyetleri aşağı çekeceğini ima etmek istedim. Yılda iki ürün alınırsa Ağustos ayında ne ekilir. Profilinde Ankara yazıyor. Ankara için değerlendirme de bulunuyorsun Ankarada Ağustos'da ne yetişir bilmiyordum. Ben Diyarbakır bölgesinde de üç yıl gibi kaldım. Ergani'de çok verimli topraklar vardır. Ilk ürünü kaldırınca sulama yaparlar ve sulamadan sonra toprağı işlerler yoksa verim alamazlar. Ağustos ortasında da İkinci mahsulü ekerler ve iklim müsait olduğu için Aralık başına kadar toprak işlemlerine devam ederler. Ama Ankara'da Ekim ayı girince mahsulü sezonu/mevsimi biter. Şayet örtü altı gibi bir şeyler yapıyorlarsa Başka Toprağın yapısı bu şekilde, [/QUOTE]
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
FORUM
Traktörler
Massey Ferguson
Teknik Bilgiler-Yorumlar
nadas
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Kabul
Daha fazla bilgi edin…
Alt