PORTAL
FORUM
Forumlar
Giriş yap
Kayıt ol
Neler Yeni?
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Forumlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
FORUM
Tarım Ekipmanları ve Sulama
Toprak İşleme Ekipmanları
NADASA BIRAKILACAK TARLA İŞLENMELİ Mİ?
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap ver
<blockquote data-quote="ismail_17" data-source="post: 901862" data-attributes="member: 25443"><p><strong>Ynt: NADASA BIRAKILACAK TARLA İŞLENMELİ Mİ?</strong></p><p></p><p>Siz bir yıl boş bırakıyorsunuz tarlayı anladığım kadar.</p><p></p><p>Benim bildiğim anladığım yaşımızda aynı imiş senide tecrüben vardır benim kadar be doğdum büyüdüm işin içindeyim .</p><p></p><p>Toprak , hayvan , insan , bitki, beslenmesi birbirine benzer , olaya ben bu açıdan yaklaşacağım.</p><p></p><p>Toprak işlemede , biz geçirgenliği arttırmak için çalışırız çok yağış alan bir bölgedeyiz.</p><p></p><p>Toprak işlemede yabancı ot ile mücadeleyi baz alırız yine aynı şekil .</p><p></p><p>Tabi günümüzde maliyeti düşürmek önemli toprak işlemede , çizel güzel alet .</p><p></p><p>Ama bence en önemli konu yukarıda bahsettiğim gibi topraktaki gida ve ekilecek ürüne uygunluk .</p><p></p><p>Hububattan önce oluyor ise ay çiçeği fiğ yada yem bezelyesi gibi ürünler ekmeni öneririm .</p><p></p><p>Toprağı hububata işlemekten daha güzel hazırlar bu ürünler.</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="ismail_17, post: 901862, member: 25443"] [b]Ynt: NADASA BIRAKILACAK TARLA İŞLENMELİ Mİ?[/b] Siz bir yıl boş bırakıyorsunuz tarlayı anladığım kadar. Benim bildiğim anladığım yaşımızda aynı imiş senide tecrüben vardır benim kadar be doğdum büyüdüm işin içindeyim . Toprak , hayvan , insan , bitki, beslenmesi birbirine benzer , olaya ben bu açıdan yaklaşacağım. Toprak işlemede , biz geçirgenliği arttırmak için çalışırız çok yağış alan bir bölgedeyiz. Toprak işlemede yabancı ot ile mücadeleyi baz alırız yine aynı şekil . Tabi günümüzde maliyeti düşürmek önemli toprak işlemede , çizel güzel alet . Ama bence en önemli konu yukarıda bahsettiğim gibi topraktaki gida ve ekilecek ürüne uygunluk . Hububattan önce oluyor ise ay çiçeği fiğ yada yem bezelyesi gibi ürünler ekmeni öneririm . Toprağı hububata işlemekten daha güzel hazırlar bu ürünler. [/QUOTE]
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
FORUM
Tarım Ekipmanları ve Sulama
Toprak İşleme Ekipmanları
NADASA BIRAKILACAK TARLA İŞLENMELİ Mİ?
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Kabul
Daha fazla bilgi edin…
Alt