PORTAL
FORUM
Forumlar
Giriş yap
Kayıt ol
Neler Yeni?
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Forumlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
FORUM
Çiftçilik Dışı Konular
Genel
Tarih
Namazı Geciktiren Genç
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap ver
<blockquote data-quote="UÖZKAN.77" data-source="post: 758140" data-attributes="member: 46698"><p><strong>Ynt: Namazı Geciktiren Genç</strong></p><p></p><p><strong>Hz. Süleyman</strong> sadece inse değil cine hatta rüzgara bile sultan.. hayvanlara da ve dillerini de biliyo... adamın biri ısrar ediyo 'hayvanların lisanını bana da öğret' diye..</p><p></p><p>'Dayanamazsın' diyo..</p><p></p><p>Çok ısrar edince bi parça öğreniyo... eve gidiyo..</p><p></p><p>Evde köpek, horoza 'bugün de aç kaldık iyi mi' diyo..</p><p></p><p>Horoz 'sabret, yarın sahibimizin ineği ölecek, istediğin kadar nasiplenirsin' diyo</p><p></p><p>Adam sabah erkende gidip ineği satıp kurtuluyo..</p><p></p><p>Akşama köpek, horoza kızıyo 'hani ne oldu'.. horoz 'sık dişini yarın sahibimizin atı ölcek'</p><p></p><p>Adam erkenden kalkıp atı da satıyo</p><p></p><p>Akşama köpek 'ne oldu' deyince horoz 'sabaha sahibimiz ölcek, cenaze yemeği vs. derken günlerce istediğin kadar yersin' diyo..</p><p></p><p>Adamı sabaha kadar uyku tutmuyo kapıa kapı doktor, hekim dolanıyo... en son eve gelip kapının önünde son nefesini veriyo!</p><p></p><p>Horoz diyo ki 'böyle yapmasa başka türlü olurdu'</p><p></p><p></p><p>Derler ki <strong>'az sadaka ÇOK belayı defeder'</strong> ve sadece kurbanda değil fırsat buldukça Allah için kan akıtmalı, adak, akike, hayır..vs.</p><p></p><p><strong>Eğer sahip farklı davransaydı yazısı da farklı olabilirdi...</strong></p><p><strong></strong></p><p>***</p><p>Söylenmez ama.. Allah inandırsın burda bi meczup var.. benden sürekli bozuk para-s,gara ister vermezdim.. bu sefer gelip 'abi yeni bi yer açılmış bi yemek ısmarlada yiyelim' dedi.. para vermedim, lokantaya gidip 'ne isterse verin' diyip işim vardı gittim..</p><p></p><p></p><p>3-4 gündür makina yatıyordu.. Aynı gün peşpeşe 2 güzel iş çıktı.. nakiye, palet..vs.</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="UÖZKAN.77, post: 758140, member: 46698"] [b]Ynt: Namazı Geciktiren Genç[/b] [b]Hz. Süleyman[/b] sadece inse değil cine hatta rüzgara bile sultan.. hayvanlara da ve dillerini de biliyo... adamın biri ısrar ediyo 'hayvanların lisanını bana da öğret' diye.. 'Dayanamazsın' diyo.. Çok ısrar edince bi parça öğreniyo... eve gidiyo.. Evde köpek, horoza 'bugün de aç kaldık iyi mi' diyo.. Horoz 'sabret, yarın sahibimizin ineği ölecek, istediğin kadar nasiplenirsin' diyo Adam sabah erkende gidip ineği satıp kurtuluyo.. Akşama köpek, horoza kızıyo 'hani ne oldu'.. horoz 'sık dişini yarın sahibimizin atı ölcek' Adam erkenden kalkıp atı da satıyo Akşama köpek 'ne oldu' deyince horoz 'sabaha sahibimiz ölcek, cenaze yemeği vs. derken günlerce istediğin kadar yersin' diyo.. Adamı sabaha kadar uyku tutmuyo kapıa kapı doktor, hekim dolanıyo... en son eve gelip kapının önünde son nefesini veriyo! Horoz diyo ki 'böyle yapmasa başka türlü olurdu' Derler ki [b]'az sadaka ÇOK belayı defeder'[/b] ve sadece kurbanda değil fırsat buldukça Allah için kan akıtmalı, adak, akike, hayır..vs. [b]Eğer sahip farklı davransaydı yazısı da farklı olabilirdi... [/b] *** Söylenmez ama.. Allah inandırsın burda bi meczup var.. benden sürekli bozuk para-s,gara ister vermezdim.. bu sefer gelip 'abi yeni bi yer açılmış bi yemek ısmarlada yiyelim' dedi.. para vermedim, lokantaya gidip 'ne isterse verin' diyip işim vardı gittim.. 3-4 gündür makina yatıyordu.. Aynı gün peşpeşe 2 güzel iş çıktı.. nakiye, palet..vs. [/QUOTE]
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
FORUM
Çiftçilik Dışı Konular
Genel
Tarih
Namazı Geciktiren Genç
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Kabul
Daha fazla bilgi edin…
Alt