PORTAL
FORUM
Forumlar
Giriş yap
Kayıt ol
Neler Yeni?
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Forumlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
FORUM
Çiftçilik Genel
Tarım ve Hayvancılık Haberleri
Nankör çiftçi!..
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap ver
<blockquote data-quote="18karatekin" data-source="post: 290624" data-attributes="member: 1188"><p><strong>Ynt: Nankör çiftçi!..</strong></p><p></p><p>Ağır abim canım kardeşim.hani konuşup konuşupta hep derizya istisnalar hariç diye.sen galiba iastisna dediklerimizdensin.yakıtın litresinden,tarım ekipmanlarına gelen zamlardan,tarım işçilerinin yövmiyelerinden,geçen yıl gübrenin fiyatının 2000 tl olduğundan,bu senede 1000 tl olduğundan,vs,vs haberin vardır . ama nedense mahsülümüzün fiyatı hep aynı kalıyor.senin nankör tarım bakanın bunları o rapora niye yazmamış.ya bukadar toy olmayalım arkadaşlar,yoksa sırtımızdan semeri eksik etmez bu siyasetçiler.bak sade tarım bakanı demiyorum tüm siyasetten bahsediyorum.ben türk çiftçisiyim . çalışıp alın terimi yerim onun için kimse bana NANKÖR DİYEMEZ. ya benim buğdayım 2006 dan beri aynı para yapıyor,bilmen lazım bunu.bu sene buğdayımı ofise 470 den verdim ya.devlet taban fiyatını 550 açıkladı.o fiyatın altında buğday almayacam demişti.söle O NANKÖR TARIM BAKANINA raporuna bunlarıda yazsın.</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="18karatekin, post: 290624, member: 1188"] [b]Ynt: Nankör çiftçi!..[/b] Ağır abim canım kardeşim.hani konuşup konuşupta hep derizya istisnalar hariç diye.sen galiba iastisna dediklerimizdensin.yakıtın litresinden,tarım ekipmanlarına gelen zamlardan,tarım işçilerinin yövmiyelerinden,geçen yıl gübrenin fiyatının 2000 tl olduğundan,bu senede 1000 tl olduğundan,vs,vs haberin vardır . ama nedense mahsülümüzün fiyatı hep aynı kalıyor.senin nankör tarım bakanın bunları o rapora niye yazmamış.ya bukadar toy olmayalım arkadaşlar,yoksa sırtımızdan semeri eksik etmez bu siyasetçiler.bak sade tarım bakanı demiyorum tüm siyasetten bahsediyorum.ben türk çiftçisiyim . çalışıp alın terimi yerim onun için kimse bana NANKÖR DİYEMEZ. ya benim buğdayım 2006 dan beri aynı para yapıyor,bilmen lazım bunu.bu sene buğdayımı ofise 470 den verdim ya.devlet taban fiyatını 550 açıkladı.o fiyatın altında buğday almayacam demişti.söle O NANKÖR TARIM BAKANINA raporuna bunlarıda yazsın. [/QUOTE]
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
FORUM
Çiftçilik Genel
Tarım ve Hayvancılık Haberleri
Nankör çiftçi!..
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Kabul
Daha fazla bilgi edin…
Alt