PORTAL
FORUM
Forumlar
Giriş yap
Kayıt ol
Neler Yeni?
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Forumlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
FORUM
Tarım Ürünleri
Bahçe Bitkileri
Diğer Bahçe Bitkileri
Narda dünya üçüncüsüyüz
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap ver
<blockquote data-quote="kubilay07" data-source="post: 773079" data-attributes="member: 44293"><p><strong>Ynt: Narda dünya üçüncüsüyüz</strong></p><p></p><p>sağlığa faydalı iyi güzelde bu üretim artık gittikçe düşmeye başlayacak bundan 5 yıl önce narın dalında üretici satış fiyatı3-5 tller arasındaydı bugün ise dalında üretici satış fiyatı 30kr-1tl arasında haliyle kurulan bahçeler artık sökülmeye ve başka meyve bahçelerine dönüştürülmeye başlandı ben bir nar üreticisi olarak en fazla 3 yıl daha dayanabilirim sanırım zira bu fiyatlar kardan çok zarar ettiriyor bahçemi kuralı 8 yıl oldu 8 yıldır maksimum verime daha bu yıl ulaştım fakat bu seferde zarar çekmeye başladık iyi bakım yapıyoruz maliyetler kurtarmıyor soğuk havaya koyuyoruz yarı yarıya çürüyor dalında satıyoruz fiyattan zarar ediyoruz nar üreticisi ne yapacağını saşırdı Abi... istatistikler filan iyi güzel herşey güllük gülistanlık ama pratikte öyle değil...</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="kubilay07, post: 773079, member: 44293"] [b]Ynt: Narda dünya üçüncüsüyüz[/b] sağlığa faydalı iyi güzelde bu üretim artık gittikçe düşmeye başlayacak bundan 5 yıl önce narın dalında üretici satış fiyatı3-5 tller arasındaydı bugün ise dalında üretici satış fiyatı 30kr-1tl arasında haliyle kurulan bahçeler artık sökülmeye ve başka meyve bahçelerine dönüştürülmeye başlandı ben bir nar üreticisi olarak en fazla 3 yıl daha dayanabilirim sanırım zira bu fiyatlar kardan çok zarar ettiriyor bahçemi kuralı 8 yıl oldu 8 yıldır maksimum verime daha bu yıl ulaştım fakat bu seferde zarar çekmeye başladık iyi bakım yapıyoruz maliyetler kurtarmıyor soğuk havaya koyuyoruz yarı yarıya çürüyor dalında satıyoruz fiyattan zarar ediyoruz nar üreticisi ne yapacağını saşırdı Abi... istatistikler filan iyi güzel herşey güllük gülistanlık ama pratikte öyle değil... [/QUOTE]
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
FORUM
Tarım Ürünleri
Bahçe Bitkileri
Diğer Bahçe Bitkileri
Narda dünya üçüncüsüyüz
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Kabul
Daha fazla bilgi edin…
Alt